Στασινόπουλος: Ενήργησα με ευθύνη στο θέμα της Μαργαρίτας

Στασινόπουλος: Ενήργησα με ευθύνη στο θέμα της Μαργαρίτας

«Εγώ παρέδωσα το ηλεκτρονικό υλικό στη δικαιοσύνη και είναι δικό της έργο η αναζήτηση ευθυνών» - Καραμάνος: «Κατέθεσα την αλήθεια»


Στασινόπουλος: Ενήργησα με ευθύνη στο θέμα της Μαργαρίτας
Η διερεύνηση της υπόθεσης γύρω από τη «λίστα Λαγκάρντ» και η αναζήτηση, εάν υπάρχουν, σχετικών ευθυνών είναι έργο της Δικαιοσύνης, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στ. Στασινόπουλος.

Ο κ. Στασινόπουλος επισημαίνει ότι ενήργησε με «συναίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντός» του ως προϊσταμένου του ΣΔΟΕ καταθέτοντας στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για την επίμαχη λίστα. Σημειώνει ακόμη ότι αμέσως μόλις ήρθε σε γνώση του το σχετικό ηλεκτρονικό υλικό κατέφυγε αμέσως στη Δικαιοσύνη, παραδίδοντάς το σ' αυτή αυτούσιο.

«Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, σεβόμενος την νομιμότητα και όσα το δικαιϊκό μας σύστημα επιτάσσει», καταλήγει.

Δήλωση για το θέμα, έκανε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του  και ο διευθυντής του ΣΔΟΕ  Ευάγγελος Καραμάνος, που στην κατάθεση του κύριου Στασινόπουλου, επιβεβαίωσε την εμπλοκή της κυρίας Παπανδρέου στη «λίστα Λαγκάρντ». 

«Τα όσα κατέθεσα σχετικά  με τη «λίστα Λαγκάρντ», ενώπιον του  κ. Εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος, αφορούν αληθή και μόνο γεγονότα, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μου και του υπηρεσιακού μου καθήκοντος. Δεν έχω να προσθέσω, ούτε να αφαιρέσω κάτι άλλο» δήλωσε.
Κλείσιμο
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης