Σε παραίτηση ωθεί η ΔΗΜΑΡ Βουδούρη και Μουτσινά

Σε παραίτηση ωθεί η ΔΗΜΑΡ Βουδούρη και Μουτσινά

Επίθεση από Μπίστη και Βακαλόπουλο σε Βουδούρη - Τον καλούν να εγκαταλείψει το κόμμα

Σε παραίτηση ωθεί η ΔΗΜΑΡ Βουδούρη και Μουτσινά
Επίθεση στον βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Οδυσσέα Βουδούρη εξαπέλυσε, με ανακοίνωσή του, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, κ. Μπάμπης Βακαλόπουλος.

Το κλίμα είναι βαρύ στην Αγίου Κωνσταντίνου τόσο για τον κ. Βουδούρη όσο και για τον κ. Μουτσινά. Σήμερα το πρωί, σε συνέντευξή του, το στέλεχος του κόμματος κ. Νίκος Μπίστης είχε καλέσει τον κ. Βουδούρη να εγκαταλείψει το κόμμα.

Από την πλευρά του ο κ. Βουδούρης διαμηνύει πως δεν έχει πρόθεση να φύγει από τη Δημοκρατική Αριστερά και ότι επιθυμεί να παραμείνει.

Κλείσιμο
Ο κ. Βακαλόπουλος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τον κ. Βουδούρη από τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ (αλήθεια το ίδιο δεν έκανε και όταν ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;).

Το μόνο κοινό που έχουν όλες είναι κριτική στη ΔΗΜΑΡ, μια κριτική που έχει ξεπεράσει τα όρια της κομματικής δεοντολογίας, μια κριτική που σκοπό έχει τη μόνιμη παρουσία  του στα ΜΜΕ.

Κύριε Βουδούρη να σας θυμίσω ότι είσαστε από αυτούς που "δέσανε" χειροπόδαρα τη χώρα μας στο μνημόνιο, αφού είστε από αυτούς που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο. Άραγε θυμάστε την εκδήλωση που διοργανώσατε πέρυσι στην Καλαμάτα με τον κ. Στουρνάρα  για να ενισχύσετε τη θέση σας για το μνημόνιο;

Κύριε Βουδούρη,  η ΔΗΜΑΡ έχει όργανα εκλεγμένα από το συνέδριό της και ως εκ τούτου θα πρέπει να σεβόσαστε τις συλλογικές της αποφάσεις.

Να σας θυμίσω, τέλος, ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στις 5-11-2012  ξεκινήσατε την ομιλία σας με το εξής "Συμφωνώ με την εισήγηση του συντρόφου Κουβέλη". Άραγε πως μέσα σε δύο μέρες αλλάξατε άποψη; Μήπως για να μπορείτε πάλι να έχετε πρόσβαση στα ΜΜΕ;  Έλεος πια! Αποφασίστε τι θέλετε, διότι δεν μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε άλλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης