Χατζησωκράτης: «Στηρίζουμε, αλλά δεν ψηφίζουμε»

Χατζησωκράτης: «Στηρίζουμε, αλλά δεν ψηφίζουμε»

Η ΔΗΜΑΡ θέλει το πακέτο των μέτρων «να ψηφιστεί σε δύο χωριστά άρθρα, προκειμένου να μπορέσει να καταψηφίσει τα εργασιακά, χωρίς να θιγεί η κυβερνητική συνοχή».

Συνελήφθη η χήρα του προέδρου της Ρουάντα
Χατζησωκράτης: «Στηρίζουμε, αλλά δεν ψηφίζουμε»
«Εμείς δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση» υποστήριξε το μέλος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης, αν και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει τα εργασιακά μέτρα.

Ειδικότερα, σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, είπε ότι η ΔΗΜΑΡ επιθυμεί το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή και θα περιλαμβάνει τα δημοσιονομικά και τα εργασιακά μέτρα, καθώς και τα προαπαιτούμενα, να μην έρθει με τη μορφή ενός άρθρου, προκειμένου να διευκολυνθεί να καταψηφίσει μόνο με όσα διαφωνεί.

Αναλυτικά, ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ είπε: «Η ΔΗΜΑΡ θέλει το πακέτο των μέτρων να ψηφιστεί σε δύο χωριστά άρθρα, προκειμένου να μπορέσει να καταψηφίσει τα εργασιακά, χωρίς να θιγεί η κυβερνητική συνοχή».

Κλείσιμο
Επισήμανε ότι επι της αρχής θα υπερψηφίσει το κόμμα του το νομοσχέδιο, όμως εξήγησε ότι υπάρχουν τέσσερις μεγάλες διαφωνίες στα εργασιακά και κυρίως αυτό της επεκτασιμότητας των εθνικών συλλογικών συμβάσεων

Πρόσθεσε ότι «δεν είναι θέμα του κ. Στουρνάρα αν θα έρθει σε ένα ή δυο άρθρα», συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι θέμα των πολιτικών κομμάτων», ενώ υποστήριξε ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει εως την ερχόμενη Τετάρτη..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης