Σκληρή γραμμή από ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή γραμμή από ΣΥΡΙΖΑ

«Ποτέ η πολιτική δεν είχε ευτελισθεί τόσο πολύ όταν, μάλιστα, η χώρα καταστρέφεται» αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος 

Ο σκύλος μύρισε 11 κιλά χασίς
Σκληρή γραμμή από ΣΥΡΙΖΑ
Σφοδρή είναι η επίθεση που εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης, θεωρώντας ότι οι αλλεπάλληλες συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών και οι διαφωνίες τους, είναι απλώς μία «φαρσοκωμωδία» και έχουν ως στόχο «επικοινωνιακές εντυπώσεις».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι δεν υπάρχει θέμα κατάρρευσης της κυβερνητικής συνεργασίας των τριών κομμάτων, ούτε περίπτωση δημιουργίας αδιεξόδου. Στην Κουμουνδούρου παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς φήμες πάνε κι έρχονται σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, που μπορεί να προκύψουν από ενδεχόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ωστόσο θεωρούν ότι σύντομα, ίσως και στη νέα σύσκεψη των αρχηγών την Τετάρτη, θα εκτονωθεί η όποια κρίση στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων.
Κλείσιμο

Τουλάχιστον για τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που προέρχονται από το Αριστερό Ρεύμα, με την εικόνα, που δίδουν οι κυβερνητικοί εταίροι, «ποτέ η πολιτική δεν είχε ευτελισθεί τόσο πολύ και υποβιβασθεί στην αυτογελιοποίηση, όταν, μάλιστα, η χώρα καταστρέφεται».

Παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι πολλά εξ όσων διαδραματίζονται έχουν ως στόχο να επιτευχθεί η συνοχή στις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση, με τις διαφαινόμενες διαφοροποιήσεις βουλευτών. Κατά τις ίδιες εκτιμήσεις, είναι νωρίς για πρόκληση κυβερνητικής κρίσης και πάντως οι όποιες εξελίξεις, θα υπάρξουν μετά την ψήφιση, έστω και με μερικές απώλειες, του πακέτου των μέτρων.

Σχολιάζοντας μάλιστα τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «η  επίκληση του Πρωθυπουργού για ενότητα δεν έχει αποδέκτη τον ελληνικό λαό. Ουσιαστική διαπραγμάτευση δεν υπήρξε ποτέ, αφού ήδη από την επομένη των εκλογών ο κ. Σαμαράς έχει διαβεβαιώσει την τρόικα για την πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου. Αυτός που θα τολμήσει και θα νικήσει, είναι ο λαός».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης