Ανησυχία στη ΝΔ από τις υπόγειες κινήσεις συνδικαλιστικών στελεχών

Ανησυχία στη ΝΔ από τις υπόγειες κινήσεις συνδικαλιστικών στελεχών

Σύσκεψη με τον γραμματέα του κόμματος τη Δευτέρα το μεσημέρι

Ανησυχία στη ΝΔ από τις υπόγειες κινήσεις συνδικαλιστικών στελεχών
Ανησυχία στην ηγεσία της ΝΔ έχουν προκαλέσει οι παρασκηνιακές προς το παρόν αντιδράσεις των συνδικαλιστών του κόμματος στη συμφωνία του κ. Σαμαρά στο πρόγραμμα της Τρόικας.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι ο γραμματέας της ΝΔ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος συγκάλεσε σύσκεψη στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού με τα συνδικαλιστικά στελέχη, σε μία προσπάθεια να τους κατευνάσει και να προλάβει δημόσιες εκφράσεις δυσαρέσκειας.

Κλείσιμο
Πάντως ο γραμματέας συνδικαλισμού κ. Γιάννης Μανώλης οργανώνει για την Τετάρτη αντιμνημονιακή εκδήλωση, στην οποία θα υπάρξει κτριτική και στις κινήσεις της ηγεσίας του κόμματος.

Πολλά συνδικαλιστικά στελέχη έχουν στο πρόσφατο παρελθόν εκφράσει έντονη κριτική στη μνημονιακή πολιτική και τώρα βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Ορισμένοι λένε ότι σε περίπτωση που ο κ. Σαμαράς υπογράψει όσα του ζητούν, τότε δεν έχουν λόγο να παραμείνουν στο κόμμα.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Αντώνης Σαμαράς ανέβαλε για την Τρίτη, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον κ. Λουκά Παπαδήμο, τη διευρυμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του οικονομικού επιτελείου του κόμματος.

Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς δεν θέλει συζήτηση με τα στελέχη του, αλλά εκ των υστέρων έγκριση και νομιμοποίηση της απόφασης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης