Υπέρ της υποψηφιότητας της Λούκας Κατσέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Νέα Αριστερά - Θετική απόφαση, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της υποψηφιότητας της Λούκας Κατσέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Νέα Αριστερά - Θετική απόφαση, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Αριστεράς αποφασίστηκε η στήριξη της υποψηφιότητάς της - «Με τιμά η απόφαση» δήλωσε η Λούκα Κατσέλη

Υπέρ της υποψηφιότητας της Λούκας Κατσέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Νέα Αριστερά - Θετική απόφαση, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Την υποψηφιότητα της Λούκας Κατσέλη για την Προεδρίας της Δημοκρατίας, όπως την εισηγήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενέκρινε πριν από λίγο κατά πλειοψηφία, η Νέα Αριστερά.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η πρόταση για στήριξη της Λούκας Κατσέλη συγκέντρωσε 81 θετικές ψήφους, 54 αρνητικές και ένα λευκό, εγκρίνοντας την εισήγηση του πρόεδρου του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση.

Κατσέλη: Με τιμά η απόφαση 

«Η σημερινή απόφαση της Νέας Αριστεράς να υποστηρίξει την υποψηφιότητά μου με τιμά ιδιαίτερα. Ευχαριστώ τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου» τόνισε σε δήλωσή της η Λούκα Κατσέλη και πρόσθεσε:  «Όπως έχω εξ αρχής δηλώσει, η υποψηφιότητα για το ανώτατο αξίωμα της χώρας δεν μπορεί να είναι αντικείμενο κομματικών ανταγωνισμών ή διευθετήσεων. Οφείλει να προάγει την ενότητα τόσο σε πολιτικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και να σηματοδοτεί τον υπερκομματικό χαρακτήρα της θέσης του Προέδρου της Δημοκρατίας».


ΣΥΡΙΖΑ: Θετική απόφαση 

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, η Κουμουνδούρου τόνισε πως είναι «θετική η απόφαση», προσθέτοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είχε τονίσει οτι η υπερκομματική υποψηφιότητα της κυρίας Λούκας Κατσέλη δίνει τη δυνατότητα διευρυμένης στήριξης».

«Η πρόταση παραμένει δημόσια και ανοικτή προς τα υπόλοιπα προοδευτικά κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης, στον Δανίκα: Η Αμερική δεν θα αφήσει να γίνει τίποτα με την Τουρκία

Καίτη Γκρέυ: Μια ζωή σαν δραματική ταινία, με ορφάνια, φτώχεια, βιασμούς και βάσανα που έγιναν τραγούδια

Για προσβολή μνημείου κατηγορείται ο 15χρονος που έφτυνε και έβριζε το άγαλμα του Κατσαντώνη - «Δεν ήξερα τι σημαίνει», λέει τώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης