Ανδρέας Λοβέρδος : "Είναι λάθος το δημοψήφισμα και δεν θα γίνει ποτέ !"

Ανδρέας Λοβέρδος : "Είναι λάθος το δημοψήφισμα και δεν θα γίνει ποτέ !"

Η θέση του υπουργού Υγείας στo απογευματινό Υπουργικό Συμβούλιο - Σύσκεψη αυτή την ώρα με Διαμαντοπούλου και Ραγκούση
 

Andreas Loverdos: "The referendum is wrong and will never happen!"
Μέγα λάθος χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Υγείας αποκαλύπτει σε συνομιλητές του ότι στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης θα επισημάνει πως το δημοψήφισμα είναι λάθος και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!
 
Το απόγευμα της Τρίτης, ο κύριος Λοβέρδος, η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Γιάννης Ραγκούσης συναντήθηκαν και συνομίλησαν  για να καθορίσουν τη στάση τους στο κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις υπουργοί εξέτασαν το ενδεχόμενο παρέμβασης στη σύσκεψη του ανώτατου κυβερνητικου οργάνου με κοινές θέσεις.
 
Κλείσιμο
Πάντως, από το πρωί, ο κ. Λοβέρδος βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με την υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση με τους οποίους μόλις προσφάτως είχαν συντάξει κοινή επιστολή - παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα.

Όπως και το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Λοβέρδος δεν είχε ενημερωθεί ούτε και είχε την ευκαιρία να εκφράσει την άποψή του για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Είναι προφανές ότι η άποψη του υπουργού Υγείας -η γνώμη του οποίου έχει βαρύνουσα σημασία δεδομένης της ιδιότητάς του ως συνταγματολόγου- θα συζητηθεί.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης