Δημ. Ρέππας: «Απαιτείται εθνική συνέργεια»

Δημ. Ρέππας: «Απαιτείται εθνική συνέργεια»

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να φτάσει μέχρι τέλους εξέφρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας τονίζοντας ότι «για να ξεπεραστεί η κρίση απαιτείται εθνική συνέργεια»

Δημ. Ρέππας: «Απαιτείται εθνική συνέργεια»
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να φτάσει μέχρι τέλους εξέφρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής τονίζοντας όμως ότι «για να ξεπεραστεί η κρίση απαιτείται εθνική συνέργεια».

Αναλυτικά ο υπουργός πέταξε το γάντι στα κόμματα της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «Ο δρόμος είναι δύσκολος ας είμαστε στο επίπεδο της νοημοσύνης του μέσου πολίτη που αντιλαμβάνεται ότι για να ξεπεραστεί η κρίση απαιτείται εθνική συνέργεια. Χωρίς εθνική συνέργεια δεν μπορεί αυτός ο λαός και η χώρα να είναι αισιόδοξοι για τις προοπτικές τους». Παρά ταύτα ξεκαθάρισε ότι «εμείς την ψήφο του ελληνικού λαού θα την πάμε μέχρι τέλους γιατί αυτό λέει η συνείδησή μας. Δεν το κάνουμε από υποχρέωση αλλά γιατί αυτό είναι το πιστεύω μας».

Πάντως, ο κ. Ρέππας στο πλαίσιο της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει τις ρυθμίσεις για την  εργασιακή εφεδρεία παραδέχθηκε ότι «Τα μέτρα είναι σκληρά, αφαιρούν εισόδημα και δικαιώματα» εξήγησε όμως ότι η αποτελούν «σταθμό» μέσω του οποίου «θα φτάσουμε στον τελικό προορισμό και την έξοδο από την κρίση».

Κλείσιμο
Επιπλέον, ο κ. Ρέππας κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να δείξουν «αίσθημα ευθύνης, ότι όλοι συγκροτούμε τον εθνικό κορμό. Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να δέχεται την κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης όχι στην βάση εναλλακτικής πολιτικής αλλά λόγω της θαλπωρής που σας προσφέρει η απόσταση από το να πάρετε εσείς την ευθύνη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης