Τα «μασάει» ο Κουσελάς για την λίστα με τους φοροφυγάδες

Τα «μασάει» ο Κουσελάς για την λίστα με τους φοροφυγάδες

Τα «μάζεψε» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς για την λίστα με τους βεβαιωμένους μεγαλο-οφειλέτες

Τα «μασάει» ο Κουσελάς για την λίστα με τους φοροφυγάδες
Τα «μάζεψε» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς για την λίστα με τους βεβαιωμένους μεγαλο-οφειλέτες στην επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής.

«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω λίστα με φοροφυγάδες, πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου», ανέφερε ο κ. Κουσελάς.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο κ. Κουσελάς είχε δημιουργήσει επεισόδιο με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο όταν υπονόησε ότι η απομάκρυνση του από το υπουργείο είχε να κάνει με τη συγκεκριμένη λίστα. 

Συγκεκριμένα, τότε ο κ. Βενιζέλος του είχε απαντήσει «Εγώ είμαι 3 μήνες υπουργός. Εσύ τι έκανες όταν ήσουν υφυπουργός» για να εισπράξει την απάντηση του κ. Κουσελά  «Ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την κυβέρνηση. Εγώ παρέδωσα λίστα με φοροφυγάδες και με έφαγαν τα μεγάλα συμφέροντα». Πάντως, αρκετοί βουλευτές αναφέρουν ότι η «στροφή» του κ. Κουσελά οφείλεται στην εισαγγελική παρέμβαση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης