Παπανδρέου: «Δεν στηρίζετε την κυβέρνηση αλλά την χώρα»

Παπανδρέου: «Δεν στηρίζετε την κυβέρνηση αλλά την χώρα»

Ο κύριος Παπανδρέου χαρακτήρισε «Γενναία στάση» τη στήριξη που δίνουν στη κυβέρνηση και τις αποφάσεις της, εκφράζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του στη κοινοβουλευτική ομάδα...

Παπανδρέου: «Δεν  στηρίζετε την κυβέρνηση αλλά την χώρα»
«Δεν  στηρίζετε την κυβέρνηση αλλά την χώρα» είπε ο Πρωθυπουργός κύριος Γιώργος Παπανδρέου προς τους βουλευτές Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά την διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης.

Ο κύριος Παπανδρέου χαρακτήρισε «Γενναία στάση» τη στήριξη που δίνουν στη κυβέρνηση και τις αποφάσεις της, εκφράζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του στη κοινοβουλευτική ομάδα. Αφού επί τέσσερις ώρες περίπου άκουγε τις απόψεις τους με τις οποίες περιέγραφαν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία ο Πρωθυπουργός στο τέλος σχολίασε λέγοντας πως κατανοεί όσα του είπαν για τις δυσκολίες της κοινωνίας και πρόσθεσε «Τα ξέρω και τα βλέπω αλλά προέχει η σωτηρία της χώρας».

Κλείσιμο
Μια από τις χαρακτηριστικές παρεμβάσεις ήταν αυτή του πρώην υφυπουργού εσωτερικών κυρίου Ντόλιου ο οποίος κάλεσε τους υπουργούς να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στη δουλειά τους και όχι στα ΜΜΕ. «Είναι μια δυσάρεστη κατάσταση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Ντόλιος και κατέκρινε την απολογητική στάση των υπουργών όταν βγαίνουν στα δελτία ειδήσεων. «Δεν μπορεί να λέμε οτι είναι καλή κοινοβουλευτική ομάδα και κακή κυβέρνηση» κατέληξε ο πρώην υφυπουργός. Επίσης ο κύριος Βλαντής επισήμανε ότι «δεν φτάνει να νομοθετούμε αλλά πρέπει και να εφαρμόζουμε».


www.twitter.com/AndreasBelegris
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης