Άδωνις Γεωργιάδης: Από την Κοζάνη ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε βίντεο

Άδωνις Γεωργιάδης: Από την Κοζάνη ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε βίντεο

Ο υπουργός Υγείας είδε από κοντά τα έργα κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου ενώ συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, ενώ επισκέφθηκε την περιφέρεια – Θα μεταβεί επίσης σε Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα

adonis_kozani
Στην Κοζάνη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9.5.2024) ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκινώντας την τριήμερη περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

«Θα πάμε παντού και θα μιλήσουμε με όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε για να τους πείσουμε. Δημοκρατία σημαίνει Συμμετοχή» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).



Κλείσιμο
Ο υπουργός Υγείας, όπως αναφέρει το kozan.gr, ξεναγήθηκε στα έργα κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου για τους χώρους που θα στεγάσει η νέα πτέρυγα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συνεχάρη τον διευθυντή της ΜΕΘ του Μαμάτσειου, κ. Στόκκο, για την ιατρική περίθαλψη που παρείχαν σε έναν 16χρονο, σώζοντάς του τη ζωή μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας παραφλού.

kozan.gr: Στη νέα πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης o Άδωνης Γεωργιάδης


«Ήθελα να σας συγχαρώ για το 16χρονο παιδί. Συγχαρητήρια, δώσατε χαρά στην Ελλάδα», του είπε χαρακτηριστικά ενώ αμέσως μετά του είπε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε στη βιωσιμότητα και τη λειτουργία της ΜΕΘ Κοζάνης, που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα στελέχωσης προσωπικού.

kozan.gr: A. Γεωργιάδης σε Διευθυντή της ΜΕΘ Κοζάνης



«Δεν υποβαθμίζεται το Μαμάτσειο»

Ο Υπουργός Υγείας, λίγο πριν αναχωρήσει από το «Μαμάτσειο», διαβεβαίωσε ότι το νοσοκομείο δεν θα υποβαθμιστεί και εξήγησε τα περί νοσοκομείου αναφοράς για το Μποδοσάκειο.

«Δεν υποβαθμίζεται το Μαμάτσειο. Οι δυνατότητες των νοσοκομείων είναι διαφορετικές κι ο ρόλος των νοσοκομείων είναι διαφορετικός», ανέφερε. Αν και δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις, σημείωσε ότι στο Μποδοσάκειο οι δυνατότητες κι οι χώροι του επιτρέπουν πολύ μεγάλη ανάπτυξη.


Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε επίσης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου τον υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Γιάννης Αμανατίδης, ενώ συνάντησε στο Επισκοπείο Κοζάνης και τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο.

kozan.gr: Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στον Μητροπολίτη Σερβίων και ΚοζάνηςΠαύλο

kozan.gr: Α. Γεωργιάδης με Μητροπολιτη Παύλο




adonis_kozani3
adonis_kozani2
adonis_kozani1







Ειδήσεις σήμερα:

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου - Δείτε φωτογραφίες

«Δεν εξήλθες ως ώφειλες από το φυλάκιο» - Η ΕΔΕ που καταγράφει τις ευθύνες για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης