Νέα δήλωση Δούκα για το «γκλομπ μπάτσου»: Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις, συνεχίζουμε

Νέα δήλωση Δούκα για το «γκλομπ μπάτσου»: Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις, συνεχίζουμε

Νέα ανακοίνωση από τον δήμαρχο Αθηναίων

doykas12
Νέα ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το βίντεο που ο Χάρης Δούκας φέρεται να μιλάει για «γκλομπ μπάτσου» έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Στην πλάτη της Αθήνας, με μονταζιέρες και συκοφαντίες, επιχειρεί το ακροδεξιό μπλοκ της Νέας Δημοκρατίας να ανακόψει τις εκλογικές διαρροές προς τα δεξιά της. Σε μια συντονισμένη επιχείρηση, ένας πρώην υπουργός, ένας νυν υπουργός, με την αμέριστη βοήθεια των κυβερνητικών trolls, και της συνδικαλιστικής ηγεσίας των αστυνομικών, παραποίησαν βάναυσα την αλήθεια», αναφέρει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Από μια 9ωρη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αποφάσισε και δρομολόγησε μεγάλα έργα, όπως τη Διπλή Ανάπλαση, έκοψαν και έραψαν φράσεις όπως τους βόλευε. Δεν μπορούν ακόμη να αποδεχτούν την εκλογική τους ήττα στον Δήμο Αθηναίων, δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι η Αθήνα προχωρά γρήγορα και τολμηρά στην επόμενη μέρα».

«Ο μεγάλος μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, έλεγε “Εθνικό είναι το Αληθές”. Όσο και αν κάποιοι πορεύονται με ψέματα και διαστρεβλώσεις, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να “μπαζωθεί” η αλήθεια.

Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις. Συνεχίζουμε…», καταλήγει.

Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα στη Daily Mail η Πισπιρίγκου: «Πόζαρε με την Τζωρτζίνα πριν της δώσει τη μοιραία δόση κεταμίνης»


Βίντεο: Η στιγμή που η Έλενα Τσαγκρινού βλέπει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης με τον Dj Stephan - Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, γράφει


Σκληρό ροκ με την επιστροφή Κασσελάκη: Ο έλεγχος του κόμματος, η πίεση από το ΠΑΣΟΚ και οι περιοδείες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης