Κωνσταντοπούλου: Πανδαιμόνιο με συνεχείς παρεμβάσεις στη βουλή

Κωνσταντοπούλου: Πανδαιμόνιο με συνεχείς παρεμβάσεις στη βουλή

Μετά το κώλυμα που δήλωσε και οδήγησε στην καθυστέρηση της ομιλίας της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «πρωταγωνίστησε» και πάλι στη Βουλή, σχολιάζοντας και διακόπτοντας τους ομιλητές

zoi-olomeleia
Νέο πανδαιμόνιο προκάλεσε στη Βουλή η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου με συνεχείς διακοπές και σχόλια στη διάρκεια των ομιλιών. Η κατάσταση κορυφώθηκε στη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας αφού προσπάθησε να επαναφέρει στην κοινοβουλευτική τάξη την κυρία Κωνσταντοπούλου, έφτασε να σχολιάσει σκωπτικά την ώρα που εκείνη φώναζε, ότι δεν την άκουγε, ζητώντας μάλιστα να της φέρουν μία ντουντούκα.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε σχόλια όπως «πάμε κι όπου βγει» σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ.Μητσοτάκη. Ακόμη κι όταν αντιδρούσαν στα λεγόμενά του κι άλλοι βουλευτές στην αίθουσα της Ολομέλειας, η φωνή της κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που ξεχώριζε. O πρωθυπουργός πάντως, δεν άφησε ασχολίαστες θέσεις που είχε διατυπώσει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, λέγοντάς της: « Κυρία Κωνσταντοπούλου, αφήσατε ένα αδιανόητο υπονοούμενο πως επειδή ήταν εθελοντής μου με είχε ενημερώσει για το φορτίο. Δεν ντρέπεστε, πώς εργαλειοποιείτε έτσι τον πόνο και τα λέτε αυτά χωρίς ντροπή».

Νωρίτερα, πάντως, η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε δηλώσει κώλυμα να κάνει την ομιλία της πριν από τις 6 το απόγευμα δημιουργώντας αναστάτωση και καθυστέρηση στη διαδικασία. 

Τελικά, οι αρχηγοί της Νίκης και Σπαρτιατών δέχθηκαν να ξεκινήσει η διαδικασία με τις δικές τους τοποθετήσεις και να ακολουθήσει η ομιλία της κυρίας Κωνσταντοπούλου παρά το γεγονός ότι διαθέτουν περισσότερους βουλευτές. Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, πήρε τον λόγο λίγο πριν τις 17:20 και παρέμεινε στο βήμα έως τις 18:05 με το προεδρείο να του επιτρέπει να παραβιάζει το 20λεπτο που δικαιούται καθώς η απουσία της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας συνεχιζόταν. Τελικά, ο κ. Χαρίτσης κατέβηκε από το βήμα περίπου στις 18:05 και το προεδρείο αναγκάστηκε σε νέα διακοπή έως ότου καταφθάσει η κυρία Κωνσταντοπούλου καθώς ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, είχε κάνει γνωστό πως δεν παραχωρούσε τη σειρά του.

«Κατόπιν αιτήματος της κυρίας Κωνσταντοπούλου είχαμε δεχθεί να μιλήσει στις 6. Λυπάμαι για όσα έχουν συμβεί. Υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες και διαταράχθηκε η συζήτηση. Θα διακόψουμε και πάλι για πολύ λίγα λεπτά μέχρι να έρθει η κυρία Κωνσταντοπούλου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ολγα Γεροβασίλη.



Ειδήσεις σήμερα:

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Επίθεση στη Μόσχα: Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social - «Σας αγαπώ, αντίο»

ΗΠΑ: Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου - Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης