ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Παππά: Είναι φαντασιώσεις

ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Παππά: Είναι φαντασιώσεις

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με το υπήρχε και προσυνεννόηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση της προτασης δυσπισπίας

androulakis
Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Παππά, ότι υπήρχε και προσυνεννόηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση της προτασης δυσπισπίας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Φάμελλο, τον κ. Κουτσούμπα, τον κ. Χαρίτση και την κα Κωνσταντοπούλου έγιναν κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης την Τρίτη 26 Μαρτίου από τις 10 το πρωί και μετά.

Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δέχτηκαν να συνυπογράψουν, έλαβαν το κείμενο της πρότασης στις 11 το πρωί. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι Έλληνες μισθοφόροι των πλοίων και πώς εκπαιδεύονται: Δείτε το ντοκιμαντέρ του protothema.gr

Κωνσταντοπούλου: Θα μας κουνήσετε και το δάχτυλο στο τέλος - Μιλάει η κυρία εθνική εισαγγελεύς, είπε ο Γεωργιάδης (βίντεο)

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Σχεδόν 100 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται - Δραματικές εκκλήσεις από φίλους και συγγενείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης