Κωνσταντοπούλου κατά Κουτσούμπα: Προσπαθεί να γίνει viral σε μια εποχή που η γελοιοποίηση έχει πέραση

Κωνσταντοπούλου κατά Κουτσούμπα: Προσπαθεί να γίνει viral σε μια εποχή που η γελοιοποίηση έχει πέραση

«Αδιανόητα σεξιστική και απαράδεκτη» η δήλωση Κουτσούμπα για τις φοιτήτριες που αναζητούν sugar daddies - «Έπρεπε να καλέσετε τον ΓΓ να ζητήσει συγγνώμη, είναι σημαντικό», ήταν η φράση της προς τις γυναίκες βουλευτές του ΚΚΕ

zoi_konstantopoulou
Σφοδρή κριτική στον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για τις δηλώσεις του περί φοιτητριών που αναζητούν sugar daddies ώστε να πληρώσουν τα πανεπιστημιακά τους δίδακτρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζοντας πως «ο γγ του ΚΚΕ προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει viral σε μια εποχή που η γελοιοποίηση έχει πέραση και οι πάσης φύσεως ιντερνετικοί και μη κλόουν αποθεώνονται».


Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας λαμβάνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια λίγο μετά την τοποθέτηση του κ. Κουτσούμπα κατά την οποία επέμεινε στις καταγγελίες για την εκπόρνευση φοιτητριών είπε απευθυνόμενη στους βουλευτές του ΚΚΕ: «είναι αδιανόητα σεξιστική και απαράδεκτη η δήλωση του κ Κουτσούμπα. Είναι επίσης και αποκαλυπτική μιας βίαιης συμπεριφοράς. Μιας διαρκούς διάθεσης κανονάρχησης σαν και αυτή του κ. Λαμπρούλη όταν από το προεδρείο της Ολομέλειας μου είπε “μαζευτείτε αρκετά σας ανεχτήκαμε”».


Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε προς τις γυναίκες βουλευτές του ΚΚΕ πως «έπρεπε να καλέσετε τον ΓΓ να ζητήσει συγγνώμη, είναι σημαντικό» για να προσθέσει σε άλλο σημείο: «Αν αυτά δεν τα στηλιτεύσουμε αν δεν πούμε ότι δεν μπορεί αυτά να λέγονται σήμερα και να χαρακτηρίζονται νέα παιδιά και φοιτήτριες ως αναζητούσες sugar daddies τότε δεν είμαστε άξιοι και άξιες των αγώνων που έχουν κάνει διαχρονικά οι γυναίκες. Δεν γίνεται και του ληστή ψωμί και του αστυνομικού χαμπέρι. Οι αγώνες δίνονται παλικαρίσια και κατά πρόσωπο και όχι με στοχοποίηση».


Ειδήσεις σήμερα:

Δίχασε το «Ζάρι» - Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Ολομέτωπη επίθεση Μπάιντεν: Δεν θα υποκλιθώ στον Πούτιν όπως έκανε ο Τραμπ, άφησε την Οικονομία στο χείλος του γκρεμού

Τέλος χρόνου για διορθώσεις στο Ε9 – Τι να προσέξετε για να ξεφουσκώσετε τον ΕΝΦΙΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης