Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: «Αντί να απαντήσει επί της ουσίας, αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news»

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: «Αντί να απαντήσει επί της ουσίας, αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news»

Η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη

marinakis_et_maketa
Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά της Δικαιοσύνης, με αφορμή την έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για ενδεχόμενες παραβάσεις του πόθεν έσχες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης.

Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο κ. Κασσελάκης «αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια».

«Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος» προσθέτει σε άλλο σημείο ο κ. Μαρινάκης.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια.

Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος».


Ειδήσεις σήμερα:

Φρέντης Μπελέρης μετά την καταδίκη: Συνεχίζω τον αγώνα για Δικαιοσύνη, θα φτάσω στο τέρμα αυτής της υπόθεσης

Πτώση πάνω από 1,5% στη μετοχή της Meta μετά το παγκόσμιο πρόβλημα στο Facebook


Επίθεση Κασσελάκη στη Δικαιοσύνη μετά την έρευνα για την εταιρεία του - «Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης