«Πόσες ώρες το σκεφτόντουσαν;»: H Νέα Αριστερά έβαλε φωτιά στο Twitter με το πανό της για τους αγρότες - Δείτε τα σχόλια

«Πόσες ώρες το σκεφτόντουσαν;»: H Νέα Αριστερά έβαλε φωτιά στο Twitter με το πανό της για τους αγρότες - Δείτε τα σχόλια

«Θέλω να γράψεις ένα ευφάνταστο πανό, που να υπονοεί ότι συμφωνούμε με τους αγρότες» - Αυτοτρολλάρισμα από τον Αλέξη Χαρίτση που έγραψε «Έκλαψα λίγο»

nea-aristera
Με ένα πανό που προκάλεσε πολλά σχόλια στο Twitter εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας η Νέα Αριστερά.

Στο κόκκινου χρώματος πανό ήταν γραμμένο μόνο «οι αγρότες έχουν δίκιο», με τη φράση αυτή να πυροδοτεί ορυμαγδό σχολίων από χρήστες των social media που θεώρησαν μάλλον απλοϊκό το σύνθημα της Νέας Αριστεράς για να στηρίξει τον αγώνα των αγροτών.

Δεν έλειψαν, μάλιστα, και οι διαφορετικές εκδοχές του ίδιου πανό με αναφορές είτε στην πολιτική προέλευση της Νέας Αριστεράς, είτε στις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στη χρήση του με άλλα συνθήματα.

Δείτε ορισμένα από τα tweets για το πανό της Νέας Αριστεράς

Κλείσιμο






































Αυτοτρολλάρεται ο Χαρίτσης

Αντέχει το χιούμορ καθώς φαίνεται ο Αλέξης Χαρίτσης, για τα εκατοντάδες σχόλια στο διαδίκτυο για το πανό που κρατούσαν χθες τα στελέχη. 

Στο instagram ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, ανέβασε μια επεξεργασμένη φωτογραφία που πάνω στο πανό για τους αγρότες γράφει «βρουμ βρουμ» και με τον κ. Χαρίτση να σχολιάζει «έκλαψα λίγο».

xaritsis_anartisi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης