Gazzetta Awards: Η συγκινητική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον μικρό Γιαννάκη - Δείτε φωτογραφίες

Gazzetta Awards: Η συγκινητική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον μικρό Γιαννάκη - Δείτε φωτογραφίες

Κατά την άφιξη του ο πρωθυπουργός συνάντησε τον μικρό Γιαννάκη, του οποίου το παράδειγμα έχει συγκλονίσει στον περσινό τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

6113126
Στην τελετή απονομής των «Gazzetta Awards» στο Μέγαρο Μουσικής και απένειμε βραβείο στον Ότο Ρεχάγκελ, τον προπονητή που οδήγησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Euro 2004 παρέστη σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η συζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη.

Στο περιθώριο της τελετής ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει τον μικρό Γιαννάκη Παπαστεφανάκη, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο Fair Play. «Πολύ χαίρομαι που είσαι εδώ σήμερα, σε βλέπω και σε παρακολουθώ να ξέρεις. Και βραβείο, μπράβο» του είπε χαμογελώντας ο πρωθυπουργός στον μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, που θέλει να γίνει αθλητικογράφος και η θέληση του για ζωή έχει συγκλονίσει τον φίλαθλο κόσμο.

FrKYiXSQ


Κλείσιμο
Κατά τον περυσινό τελικό κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο μικρός Γιαννάκης αν και φίλος του ΠΑΟΚ, αφού βρέθηκε κοντά στους παίκτες της ομάδας, με τον Κωνσταντέλια να του δίνει την φανέλα του, στην συνέχεια πανηγύρισε με τους παίκτες της ΑΕΚ την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ γεμάτος χαρά και συγκίνηση πήρε φανέλες από τους κιτρινόμαυρους δώρο για τον αδερφό του που υποστηρίζει την Ένωση.

Ο μικρός Γιαννάκης κατά τη διάρκεια της βράβευσής του με το Fair Play Award είπε:

«Χαιρομαι που βλέπω τον υφυπουργό και που είδα τον κύριο Αλμέιδα που όλοι μαζί σηκώσαμε το κύπελλο αν και εγώ είμαι διαφορετική ομάδα. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω. Ευχαριστώ για την τιμή. Πάρτε παράδειγμα εμένα και τον αδερφό μου. Δεν τσακωθήκαμε και χαρήκαμε με το αποτέλεσμα. Παρέμεινε πρώτη η ομάδα μου και του αδερφού μου τρίτη. Θέλω να μεταδώσω αυτό το μήνυμα σε όσους είναι εδώ», είπε καταχειροκροτούμενος ο μικρός Γιάννης, ο οποίος έκλεισε λέγοντας «ευχαριστώ κύριε Αλμέιδα».


6113128
6113126



Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Η δεύτερη ευκαιρία που ζήτησε ο Αιγύπτιος, ο διαπληκτισμός και το φονικό

Μπάιντεν: Αποκάλεσε τον Νετανιάχου «μ@@@@α» τρεις φορές, σύμφωνα με το NBC News

Κατερίνα Λιόλιου: Η φωτογραφία με μαυρισμένο μάτι μετά το αντικείμενο που της έριξαν επί σκηνής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης