Θεοδώρα Τζάκρη για το τριήμερο του ΣΥΡΙΖΑ: Οι Σπέτσες δεν είναι Μύκονος, θα το κάνουμε κάθε φορά σε διαφορετικό τόπο

Θεοδώρα Τζάκρη για το τριήμερο του ΣΥΡΙΖΑ: Οι Σπέτσες δεν είναι Μύκονος, θα το κάνουμε κάθε φορά σε διαφορετικό τόπο

Ο κ. Κασσελάκης ως φιλελεύθερος άνθρωπος προτάσσει τα ατομικά δικαιώματα πέρα από οτιδήποτε άλλο, είπε για την κομματική πειθαρχία όσον αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια

theodora-tzakri
Για μια «ποιοτική» συνάντηση εργασίας με «πάρα πολύ θετικό το πρόσημο» έκανε λόγο η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, όσον αφορά το τριήμερο των βουλευτών του κόμματος στις Σπέτσες, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Εξηγώντας γιατί έγινε αυτή η επιλογή η κυρία Τζάκρη είπε ότι «είναι τεχνικά δύσκολο να συναντηθούμε χωρίς να διασπαστεί η προσοχή μας. Αν μέναμε στην Κουμουνδούρου η συζήτηση θα ήταν για 4 ώρες και θυα ακούγαμε 3 τομεάρχες ενώ τώρα ακούσαμε 30. Δεν έγινε απλά για να πρωτοτυπήσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε σύγχρονοι άνθρωποι, έγινε γιατί έχουμε την ανάγκη μετά από μια παρατεταμένη κρίση να ανασυγκροτήσουμε την ΚΟ και να λειτουργήσει με περισσότερο εμβάθυνση και περιεχόμενο».

Όπως είπε «ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί συνειδητά σε δρόμους τους εξωτερικού είναι ο πιο κατάλληλος για να αναβιώσει το πνεύμα της φιλοξενίας ως ηθικό χρέος, γι' αυτό το έκανε ο κ. Κασσελάκης».

Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν από 40 χρόνια έκαν υπουργικά συμβούλιο στον Αστέρα» συμπληρώνοντας «το κάνουμε όπως ο Παπανδρέου».

Στην ερώτηση αν είναι αντιφιατικό να γίνεται συζήτηση για την ακρίβεια κάνοντας τριήμερο εργασιών στις Σπέτσες η κυρία Τζάκρη απάντησε ότι «οι Σπέτσες επελέγησαν επειδή εκεί είχε το σπίτι του ο κ. Κασσελάκης για να γίνει αυτή η συνάντηση» αφήνοντας ξανά το ενδεχόμενο αυτό να επαναληφθεί «σε διαφορετικό τόπο κάθε φορά αλλά με το πλαίσιο αυτό».

«Οι Σπέτσες δεν είναι Μύκονος. Δεν πήγαμε τριήμερο weekend να κάνουμε διακοπές, εγώ το νησί που δεν το είχα ξαναδεί, δεν το είδα καθόλου» συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyl1aox0kmep)


Όσον αφορά το πολιτικό παραγόμενο από τη συνάντηση αυτή η Θεοδώρα Τζάκρη είπε ότι «στην καμπάνια των επόμενων ημερών για την ακρίβεια και στις 10 δράσεις είναι απολύτως κοστολογημένα και μετρήσιμα τα μέτρα. Η καμπάνια θα έχει και αντισταθμιστικά μέτρα, κοστίζει τόσο και θα τα βρούμε από εκεί και από εκεί».

Κλείσιμο
Η ίδια υποστήριξε ότι «κάθε άλλο παρά αλλαγές θα υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν συζητήθηκαν πρόσωπα, μόνο πολιτικές. Αν θα εμπλουτιστεί αυτή η δομή δεν το ξέρω».

Επέμεινε, τέλος, ότι «βεβαίως και ισχύει η κομματική πειθαρχία» για τα ομόφυλα ζευγάρια προσθέτοντας ότι ο κ. Κασσελάκης «ως φιλελεύθερος άνθρωπος προτάσσει τα ατομικά δικαιώματα πέρα από οτιδήποτε άλλο. Θέλησε να δοθεί μια λεξικογραφική προτεραιότητα».

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθουν στο νομοσχέδιο για το θέμα των δικαιωμάτων και όχι για να επιφέρουν πλήγμα στο αντίπαλο κόμμα» κατέληξε η κυρία Τζάκρη.

Ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στα δικαστήρια - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Φλωρίδη

Κάτι συνέβη πριν 15 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της 38χρονης στη Χαλκίδα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, απαντά η πλευρά του θύματος

Γιατί κρύβουν την ασθένεια της Κέιτ: Τα σενάρια, οι φόβοι και οι θεωρίες συνωμοσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης