Απάντηση Κούλογλου: O ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη καθημερινά

Απάντηση Κούλογλου: O ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη καθημερινά

«Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει», σχολιάζει απαντώντας στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής

KOULOGLOU_NEA_ARTHRO
Στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του, με αφορμή δημοσίευμα στο site «tvxs» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, απαντά με ανάρτησή του ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

«Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελακη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει», έγραψε στα social media ο Στέλιος Κούλογλου.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου


Νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Στέλιου Κούλογλου, όπου γίνεται λόγος για «εντολή να κατέβουν από το κτίριο της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την εντολή έδωσε ο Βαγγέλης Σκούφας, που θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Κλείσιμο
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η φερόμενη εντολή να κατέβουν από όλο το κτίριο οι αφίσες του κ. Τσίπρα δόθηκε χθες το πρωί και ανακλήθηκε την τελευταία στιγμή, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην ανάρτησή του, αναφέρεται στον Στέλιο Κούλογλου «της κλεμμένης έδρας», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για εκτέλεση της εντολής Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ, να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ».

«Ισως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες (σ.σ. αφίσες του Αλέξη Τσίπρα). Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα, διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη» τονίζει σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη


Ειδήσεις σήμερα:

Η χλιδάτη ζωή της 15χρονης έβαλε σε υποψίες τη μητέρα της και ξεσκέπασε το κύκλωμα μαστροπείας

Σε απόγνωση ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος λόγω φτώχειας: «Καπνίζω αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο»

Οικογένεια Τσαντίλη: O «εμφύλιος» και η κρίση έφεραν την παρακμή και τα... σφυριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης