Κασσελάκης και Ανδρουλάκης: Με απόσταση στη Θεία Λειτουργία και στον καθαγιασμό των υδάτων στο Φανάρι - Δείτε βίντεο

Κασσελάκης και Ανδρουλάκης: Με απόσταση στη Θεία Λειτουργία και στον καθαγιασμό των υδάτων στο Φανάρι - Δείτε βίντεο

Οι πρόεδροι του του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ φρόντισαν πάντα να μεσολαβεί κάποιος ή κάποιοι ανάμεσά τους

androulakis_kasselakis_fanari_arthroy
Αποστάσεις κράτησαν ο ένας από τον άλλο ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης που βρέθηκαν στο Φανάρι για τα Θεοφάνια.

Τόσο στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία όσο και στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ φρόντισαν πάντα να υπάρχει κάποιος ή κάποιοι ανάμεσά τους με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην Τουρκία να μεταδίδει ότι καθόλη την κοινή παρουσία τους δεν αντάλλαξαν ούτε χαιρετισμό, ούτε κάποια κουβέντα.

Δείτε βίντεο από την τελετή καθαγιασμού των υδάτων

Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανίων (2)


Κλείσιμο
Μετά τις δύο τελετές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες όπου και να βρίσκονται, είπε ότι «είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι ευγνώμων στον Οικουμενικό Πατριάρχη που με προσκάλεσε, να είμαι εδώ στα Φώτα, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Είναι μία γιορτινή μέρα, μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, όπου πρέπει να κάνουμε πράξη αυτό που είπε και ο Παναγιότατος στο κήρυγμα του. Αυτό το πνευματικό υπόβαθρο της πίστης μας να γίνει πράξη στην ειρήνη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε ειρήνη στη γειτονιά μας, αλλά και κοινωνική ειρήνη μέσα στην Ελλάδα. Εύχομαι από καρδιάς να φωτίσει το άγιο πνεύμα όλους τους Έλληνες, να μπορέσουμε να γίνουμε ο καλύτερος μας εαυτός, να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας, υγεία στο νέο έτος και ειλικρινά καλή χρονιά, χαμόγελο και όλοι μαζί για τον ελληνισμό, όπου και αν είμαστε».

kasselakis_fanari_3
kasselakis_fanari_1
kasselakis-fanari-6
kasselakis-fanari-5
kasselakis-fanari-4_2
kasselakis-fanari-3_2




Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ευχήθηκε «στην αρχή της νέας χρονιάς να υπάρχει ευημερία οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες και ειδικά τους πιο αδύναμους. Εύχομαι σταθερότητα και ειρήνη στην ανθρωπότητα». 

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη: «Είναι χαρά και τιμή μου, που βρίσκομαι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Εύχομαι στην αρχή αυτής της νέας χρονιάς να υπάρχει ευημερία, οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους του Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους. Εύχομαι σταθερότητα και ειρήνη στην ανθρωπότητα και να τερματιστούν επιτέλους οι δυο συγκρούσεις, που εξελίσσονται στην ευρύτερη γειτονιά μας σκορπώντας τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης».

androulakis_fanari_6
androulakis_fanari_7
androulakis_fanari_5
androulakis_fanari_4
androulakis_fanari_3
androulakis_fanari_2


Με απόσταση δύο καθισμάτων και ενός διαδρόμου ανάμεσά τους κάθισαν Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης και στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία για τα Θεοφάνια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκατσε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στη δεξιά πλευρά ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε το ίδιο αλλά στην αριστερή πλευρά του ναού.

Δείτε το βίντεο:

Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανίων


Ειδήσεις σήμερα:

Θρυαλλίδα εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ η «συνεδρίαση των Σπετσών»: Πρώτη κίνηση από Τεμπονέρα

Κάτω από το χιόνι η Νορβηγία: Σκάβουν για να μπουν στα σπίτια τους - Δείτε βίντεο

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη - Ψάχνουν το κινητό του συντρόφου της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης