Ανδρεας Νεφελούδης: O Στέφανος Κασσελάκης αν τον ρωτήσεις για τον νόμο Κατρούγκαλου δεν καταλαβαίνει Χριστό

Ανδρεας Νεφελούδης: O Στέφανος Κασσελάκης αν τον ρωτήσεις για τον νόμο Κατρούγκαλου δεν καταλαβαίνει Χριστό

Προσπαθεί να δημιουργήσει καμένη γη - Δεν ξεχνώ την αντίδραση του κ. Κασσελάκη σε κάτι που δεν γνωρίζει

andreas-nefeloudis
Για «προσπάθεια δημιουργίας καμένης γης» κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο αποχωρήσας από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Νεφελούδης, φέρνοντας για παράδειγμα τα σχόλια του προέδρου του κόμματος για τον νόμο Κατρούγκαλου.

«Δεν ξεχνώ την αντίδραση του κ. Κασσελάκη σε κάτι που δεν γνωρίζει και αναφέρομαι στον νόμο Κατρούγκαλου για τον οποίο αν τον ρωτήσεις δεν καταλαβαίνει Χριστό» είπε χαρακτηριστικά στο Action24 ο πρώην ΓΓ του υπουργείου Εργασίας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει βγει στο σεργιάνι και καταγγέλλει κεντρικές πολιτικές της ΝΔ. Την κριτική για τα 37 δισ. ότι ήταν η χιερότερο μνημονιακή πολιτική δεν την έκανε ούτε η Νέα Δημοκρατία» πρόσθεσε ο κ. Νεφελούδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx9fkwbmaro1)


Με αφορμή, δε, τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο ΣΕΒ είπε ότι «χτύπησε το μαλακό υπογάστριο της αριστεράς στον τομέα της εργασίας».

Κατά τον κ. Νεφελούδη το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι «η νέα ηγεσία, ο πρόεδρος και η οπάδα που ήταν γύρω του έκαναν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα» καταονομάζοντας τους Παύλο Πολάκη, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργο Τσίπρα ως «το μεγάλο πρόβλημα».

Χαρακτήρισε «παραμύθια ότι φύγαμε επειδή δεν κέρδισε η Αχτσιόγλου» υποστηρίζοντας ότι «αντιμετωπίσαμε στην εσωοκομματική εκλογική περίοδο ένα απίστευτο bullying από στιχουργούς θεατρικούς συγγραφείς ότι πρέπει να φύγουμε εμείς οι υπονομευτές».

«Ο Πολάκης ήταν ο μοναδικός για τον οποίο είχε ζητήσει διαγραφή ο Τσίπρας. Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν αυτός που θόλωνε το πρόεκλογικό μήνυμα και μιλούσε για κυβέρνηση ηττημένων. Άρα ποιοι ήταν οι υπονομευτές» κατέληξε ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια δικαστική διαμάχη με εμφύλιο των αδελφών στα «Μάρμαρα Παυλίδη» για 600 εκατ. ευρώ

«Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;»: Δείτε την αμήχανη συνάντηση Κασσελάκη με Snik - Κανείς δεν ήξερε τον άλλο

Πώς ο Ελληνικός Στρατός έφτασε 60 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα (22 Αυγούστου/ 4 Σεπτεμβρίου 1921)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης