Παύλος Μαρινάκης: Απάντησα στην ακραία ρητορική Κασσελάκη και θύμισα τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ των δήθεν Ρομπέν των Δασών

Παύλος Μαρινάκης: Απάντησα στην ακραία ρητορική Κασσελάκη και θύμισα τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ των δήθεν Ρομπέν των Δασών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε την ρητορική του υπαρχηγού του, Παύλου Πολάκη, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

pavlos-marinakis
Νέες διευκρινίσεις όσον αφορά το γιατί σχολίασε τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τον Κώστα Σημίτη και τις προηγούμενες κυβερνήσεις έδωσε το πρωί της Τετάρτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Όταν ακούω τον πρόεδρο του κόμματος που μας φόρτωσε με ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, έφερε ουρές κόσμου στις τράπεζες να μιλά με αυτόν τον τρόπο υιοθετώντας την ρητορική του υπαρχηγού του, Παύλου Πολάκη, είπα ότι πρέπει να έχουμε συναίσθηση του τι εκπροσωπούμε» είπε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Άσχετα του τι έγινε πριν του 2015 είναι πρόεδρος κόμματος που μας φόρτσε πάνω από 100 δισ. ευρώ χρέος, δεν είναι άμοιρος κριτικής» πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης.

Όπως σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης «έβαλε μια παρελθοντολογική συζήτηση στην δημόσια σφαίρα παραπέμποντας σε ακραία ρητορτική και του απαντήσαμε ότι ίσως δεν θυμάται τι έκανε το κόμμα του. Η υποκρισία του 2015 που επαναλήφθηκε το 2016 , το 2017 το 2018 για του δήθεν Ρομπέν των δασών που θα έσωζαν την κοινωνία, έφεραν την Ελλάδα πρωταθλητρια στην ανεργία των νέων, έκοψανο το ΕΚΑΣ και εκασ έφεραν τον νόμο Κατρούγκαλου, όταν βγαίνουν με ακραία ρητορική θα τους απανταμε»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwt9mzn8zes9)


Την Τρίτη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης είχε πει για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη δήλωση του για τον Κώστα Σημίτη: «Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, είπε και πρόσθεσε ότι όπως υπάρχει συνέχεια στο κράτος υπάρχει και στα κόμματα. «Δεν ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα ο κ. Κασσελάκης. Το κόμμα στο οποίο εξελέγη με μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε. Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής».




Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή τραγωδία σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος σε τροχαία

Βίντεο: Κρουαζιέρα του τρόμου για 1000 επιβάτες στον Βισκαϊκό κόλπο - «Θαύμα που επιζήσαμε όλοι»

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης