Ο Κασσελάκης τους φέρνει πιο κοντά: Στο ίδιο πάνελ Τσακαλώτος και αδελφός Τζανακόπουλος

Ο Κασσελάκης τους φέρνει πιο κοντά: Στο ίδιο πάνελ Τσακαλώτος και αδελφός Τζανακόπουλος

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανήκει στην «Ομπρέλα» και ο Αντώνης Τζανακόπουλος  στην «ομάδα Αχτσιόγλου» - Θα συμμετάσχουν σε ανοικτή συζήτηση για την ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά

tsakalotos-tzanakopoulos-arthrou_2
Προβληματισμούς, προκλήσεις και προοπτικές για την ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά αναμένεται να καταθέσουν την ερχόμενη Δευτέρα, στην αρχή της εβδομάδας για την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της εφημερίδας «Εποχής» με κεντρική θεματική «Η ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά απέναντι στις προκλήσεις των καιρών», οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Σία Αναγνωστόπουλου, αλλά και ο Αντώνης Τζανακόπουλος, αδελφός του Βουλευτή Δημήτρη Τζανακόπουλου αναμένεται να εκθέσουν τις απόψεις του στο ίδιο πάνελ. Η συνύπαρξη στην εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερη εσωκομματική βαρύτητα από το γεγονός ότι ο κ. Τσακαλώτος ανήκει εσωκομματικά στην τάση «Ομπρέλα», ενώ οι κ. Αναγνωστοπούλου και Τζανακόπουλος στην τάση «6 συν 6» που στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου.

Σημειωτέον ότι ο κ. Τζανακοπουλος φέρεται να κατέθεσε έντονο προβληματισμό σχετικά με την παραμονή της τάσης στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μετά τις καταιγιστικές εσωκομματικές εξελίξεις κατά την τελευταία πανελλαδική τηλεδιάσκεψη της τάσης.

Από πλευράς τους, «σε δύσκολους και άνυδρους καιρούς, σε στιγμές που η Αριστερά δοκιμάζεται, σε χρόνο κάθε άλλο παρά ουδέτερο, η αναζήτηση συλλογικών βηματισμών αναδεικνύεται ως μονόδρομος.

Κλείσιμο
Με αυτό το σκεπτικό, τη Δευτέρα 6/11, στις 19.00, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα), η εφημερίδα «Η Εποχή» διοργανώνει εκδήλωση/συζήτηση με θέμα: «Η ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά απέναντι στις προκλήσεις των καιρών», αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.



«Συζητάμε, προβληματιζόμαστε, προτείνουμε, σχεδιάζουμε. Γιατί απέναντι στο κάθε λογής μαύρο που μας περιβάλλει, οφείλουμε να δώσουμε απαντήσεις», καταλήγουν.



Μιλούν:

Σία Αναγνωστοπούλου, βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κωστής Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός, συγγραφέας

Βασίλης Παπαστεργίου, δικηγόρος

Αντώνης Τζανακόπουλος, καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου, Παν. Οξφόρδης

Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης