«Πεν Νταλαούρα»: Νέες απειλές κατά Σκουρλέτη - «Φέρε και τις αποδείξεις "πληρωμών" από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Πεν Νταλαούρα»: Νέες απειλές κατά Σκουρλέτη - «Φέρε και τις αποδείξεις "πληρωμών" από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Το τρολ προκαλεί τον Πάνο Σκουρλέτη να προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

skourletis-ntalaoura
«Να το πράξετε» ήταν η απάντηση του τρολ «Πεν Νταλαούρα» στον Πάνο Σκουρλέτη μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τη διπλή επίθεση που δέχθηκε από τον εν λόγω λογαριασμό στο Twitter.

Παράλληλα το τρολ προκαλεί τον Πάνο Σκουρλέτη να φέρει αποδείξεις που συνδέουν τον λογαριασμό αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Παύλο Πολάκη και τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις «αποδείξεις "πληρωμών" από το κόμμα» όπως έχει υπαινιχθεί ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση από το τρολ «Πεν Νταλαούρα»



Κλείσιμο
«Να το πράξετε κ.Σκουρλέτη.Να φροντίσετε να φέρετε όμως κ τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον @syriza_gr , με τον @pavpol2222, ακόμη και τον ίδιο τον @atsipras. Ελπίζω να προσκομίσετε κ τις αποδείξεις των «πληρωμών» μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί»

Νωρίτερα το τρολ «Πεν Νταλαούρα» όχι μόνο είχε επιμείνει στη στοχοποίηση του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικού αυτούργου της επίθεσης σε βάρος της αλλά και του απεύθυνε έμμεσες απειλές με τη φράση «Και τώρα οι δυο μας και πάλι τρελό αγόρι».

Στην επίμαχη ανάρτηση στον λογιαρασμό «Πεν Νταλαούρα» η έμμεση απειλή προς τον Πάνο Σκουρλέτη συνοδεύεται με μια φωτογραφία στο κέντρο της οποίος βρίσκεται ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε προηγηθεί αργά το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα και περίπου τρεις ώρες αφότου το protothema.gr είχε δημοσιεύσει το κείμενο με τίτλο «Ο Thanos Liontos αυτοαναγνωρίστηκε και δηλώνει ‘δεν είμαι εγώ η Πεν Νταλαούρα’ - Δείτε το Τwitter του» ανάρτηση από τον εν λόγω troll λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ ενός μακροσκελούς κειμένου στο οποίο στοχοποιούσε τον Πάνο Σκουρλέτη και ευχαριστούσε όσους τον έχουν υποστηρίξει.

Συγκεκριμένα η «Πεν Νταλαούρα» μιλά για απόπειρα φίμωσης λέγοντας πως «είμαστε όλοι μία γροθιά», ενώ ρίχνει βέλη στον Πάνο Σκουρλέτη γράφοντας χαρακτηριστικά «αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του Σκουρλέτη και των υπολοίπων, τον ηθικό αυτουργό αυτής της χυδαίας επίθεσης κ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο Πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει και οφείλουν να πάρουν τώρα, άμεσα θέση κ να θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του. Όλους». Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο κ. Σκουρλέτης ήταν ο πρώτος που προ ημερών είχε αποκαλύψει τον ρόλο των troll του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μάλιστα πως έφταναν μέχρι και στο επίπεδο του γραφείου του προέδρου.

Δείτε την ανάρτηση της «Πεν Νταλαούρα»:

Αρχειο_εικονας_WhatsApp_2023-11-02_στις_00_45_49_90040b40


Στο ίδιο κείμενο δε, έκανε λόγο για «κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι» το οποίο «τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη». Στέλνει δε μήνυμα σε «βουλευτές» λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση του και αυτή «αποφάσισε ότι θέλει ξανά τη σύγχρονη προοδευτική αριστερά Κυβέρνηση, όποιος δεν το αντέχει θέτει αυτομάτως κ αυτοβούλως εαυτόν εκτός κόμματος. Αρκετά κύριοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί επιβλήθηκαν πρόστιμα 2 εκατ. σε Procter & Gamble και Unilever - Το ανώτατο που έχει επιβληθεί

Ο Πάνος Σκουρλέτης πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το σύμπτωμα που είχε και αποδείχτηκε ότι ήταν καρκίνος στο πάγκρεας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης