Χάρης Μαμουλάκης: «Ό,τι αρχίζει με οργή τελειώνει με ντροπή» λέει για τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ

Χάρης Μαμουλάκης: «Ό,τι αρχίζει με οργή τελειώνει με ντροπή» λέει για τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ

Tο ότι δεν θεωρούν τον Κασσελάκη ακραιφνή αριστερό το θεωρώ θετικό γιατί το βλέπω ως δυνατότητα διείσδυσης σε άλλους χώρους

mamoylakis-siryza
Υπέρ της απόφασης του Στέφανου Κασσελάκη για άδεια από το γραφείο Τύπου στα στελέχη που θα εκπροσωπούν τον ΣΥΙΡΖΑ στα κανάλια τάχθηκε ο βουλευτής, Χάρης Μαμουλάκης, υποστηρίζοντας ότι «είναι αναγκαίο την πλευρά μας ως αξιωματική αντιποίτευσ να έχουμε ένα αποκρυσταλλωμένο μήνυμα» καθώς «υπήρχαν ετερόκλητες απόψεις που θόλωναν το μήνυμα».

Κληθείς, δε, κατά την παρουσία του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής να σχολιάσει τη στάση των διαφωνούντων με τη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είπε «ό,τι αρχζει με οργή τελειώνει με ντροπή, άρα είναι σημαντικό να κατευναστούν οι τόνοι και να μην περνάμε τέτοιο μήνυμα στην κοινωνία. Οφείλουμε να κάτσουμε στο τραπέζι και να βρούμε μια κοινή συνισταμένη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwj2oiy4q4zl)


Κλείσιμο
Από την κριτική στους διαφωνούντες δεν έλειψαν και οι αναφορές στον Δημήτρη Βίτσα για τον οποίο είπε «αν κάποιο μέλος και μάλιστα πρώην γραμματέας εξέφραζε όνομα άλλου κόμματος θα παραπεμπόταν, τι πιο φυσιολογικό για μια τέτοια κίνηση».

Όσον αφορά τις τελευταίες αρνητικές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη δημοσκοπήσεις, ο κ. Μαμουλάκης είπε «το ότι δεν τον θεωρούν ως ακραιφνή αριστερό το θεωρώ θετικό γιατί το βλέπω ως δυνατότητα διείσδυσης σε άλλους χώρους» ενώ «οι δυο μονάδες πτώση που κατέγραψε η Metron Analysis είναι αναμενόμενη. Μετά από μια τέτοια εσωστρέφεια είνα λογικό να υπάρχει μια απώλεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwj2x1gdgbyh)


Ειδήσεις σήμερα:

«Έφυγα για 20' και όταν γύρισα, βρήκα την Ειρήνη πεσμένη στο μπάνιο», λέει ο σύντροφός της

H στιγμή που στέλεχος της Χαμάς φεύγει από συνέντευξη όταν τον ρωτούν για Ισραηλινούς που σφαγιάστηκαν στον ύπνο τους

Νέα επιδρομή στη Γάζα με αεροπορική υποστήριξη από τον ισραηλινό στρατό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης