Στέφανος Κασσελάκης: «Να συνηθίσετε στις εκπλήξεις», λέει για τη βέρα και τον γάμο του στο Μπρούκλιν

Στέφανος Κασσελάκης: «Να συνηθίσετε στις εκπλήξεις», λέει για τη βέρα και τον γάμο του στο Μπρούκλιν

«Κατ’ αρχήν δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς, αυτά είναι "fake news", η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου»

kasselakis-ekklisia-arthro-1
«Να συνηθίσετε στις εκπλήξεις». Με αυτή τη φράση απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε ερώτηση την ώρα που βρισκόταν στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Υόρκη αναφερόμενος στον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Η στιχομυθία έγινε με δημοσιογράφο εντός του ναού και στο πλευρό του βρισκόταν ο Τάιλερ Μακμπέθ. Με αφορμή, μάλιστα, το ότι ο γάμος τους, όπως είπε, έγινε στο Μπρούκλιν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στη δημοσιογράφο «να συνηθίσετε στις εκπλήξεις».

Δείτε το βίντεο:
@cristodoulosathanasatos

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκαλυπτει οτι ο γαμος του με τον Ταιλερ Μακμπεθ εγινε στο Μπρουκλιν, οποτε απαντησα αυτο που σκεφτηκαμε ολοι! - «Μας πιασατε στον υπνο ολους»! -Get Used #stefanoskasselakis #γάμοςΣτέφανουΚασσελάκη #ΣτέφανοςΚασσελάκηςΝέαΥόρκη #γάμοςΣτέφανουΚασσελάκηΝέαΥόρκη #ΣΥΡΙΖΑ #Wedding #NewYork #Greece #Celebrity #skai

♬ πρωτότυπος ήχος - CristodoulosAthanasatos
«Κατ’ αρχήν δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς.  Αυτά είναι ‘fake news’.  Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου (City Clerk).  Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου» είπε, επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης

Τον κ. Κασσελάκη, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Παπαϊωάνου, ο ιερατικώς προϊστάμενος, π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος, ο προϊστάμενος του σχολείου, π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος, όπως επίσης και το μέλος του Δ.Σ, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, με την σύζυγό του και γνωστή δικηγόρο, Μαρία Μάρκου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εισήλθε αρχικά στον χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, όπου άναψε κερί και, στη συνέχεια, συνομίλησε με το ιερατικό προσωπικό και τον π. Γρηγόριο Σταμκόπουλο. Ο κ. Κασσελάκης διατύπωσε ερωτήσεις για το σχολείο, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για τον αριθμό των μαθητών, ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον π. Γρηγόριο Στακόπουλο «πώς έχει επηρειάσει η επιστήμη της Πληροφορικής την αντίληψή του για τη Θεολογία».

Κλείσιμο
kasselakis-keri

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: «Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται» λέει ο θείος του

Ανάλυση Le Figaro: Πώς το Ιράν θα επιχειρήσει να αποσταθεροποιήσει το Ισραήλ

Βατικανό: Πολωνός επίσκοπος παραιτήθηκε αφού ένας ιερέας οργάνωσε... όργιο στην ενορία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης