Στέφανος Κασσελάκης: «Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται» λέει ο θείος του

Στέφανος Κασσελάκης: «Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται» λέει ο θείος του

Αναφερόμενος στον γάμο του, ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τον ξάφνιασε - «Μου αρέσει να ξαφνιάζει τον κόσμο, είτε στα προσωπικά του, είτε στα πολιτικά του, είτε οπουδήποτε»

kasselakis_st
Απρόβλεπτο χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο θείος του, λέγοντας μάλιστα με νόημα «γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται».

Ο αδερφός της μητέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης, αναφέρθηκε στον γάμο του ανιψιού του με τον Τάιλερ Μακμπέθ. «Να ζήσουν ευτυχισμένοι, να είναι αληθινοί, πραγματικοί και ό,τι ποθούν (να έχουν). Να είναι ευτυχισμένος, να είναι αληθινό και ας είναι… με όποιον θέλει ας είναι» δήλωσε στον Alpha.

Ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην αδερφή του και το πώς την άκουσε. «Ήταν συγκινημένη και εννοείται χαρούμενη. Πάντα σε τέτοιες στιγμές συγκινούνται οι γονείς. Να βλέπουν τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgo6dk9ukpt)
Κλείσιμο


Ο ίδιος δεν πήγε στον γάμο, αν και θα ήθελε, καθώς ήταν υπερατλαντικό ταξίδι. «Θα ήθελα να είμαι. Γιατί από τα μικρά του βήματα τον έχω ζήσει. Ερχόταν πάνω στη Ριτσώνα, στον παππού που ήταν το πατρικό, τα καλοκαίρια που ήταν μικρός. Μακριά τώρα είναι, μου έλειψε βέβαια, θα ήθελα να είμαι εκεί πέρα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Ήταν υπερατλαντικό ταξίδι, Εγώ δεν μπορώ τόσο ταξίδι», είπε.

Όμως το υπερατλαντικό ταξίδι δεν ήταν ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας, εξηγώντας ότι ο ανιψιός του ξαφνιάζει τον κόσμο και είναι απρόβλεπτος. «Ήταν κλειστό, ήταν και ξαφνικό. Αυτό έχει αξία, που ήταν ξαφνικό. Μας ξάφνιασε όλους. Μου αρέσει να ξαφνιάζει ο Στέφανος τον κόσμο. Είτε στα προσωπικά του, είτε στα πολιτικά του, είτε οπουδήποτε. Το έχει αυτό. Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται», ανέφερε.




Ειδήσεις σήμερα:

Αίνιγμα οι θάνατοι δύο παιδιών οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα– Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου

Σάλος με 85χρονη όμηρο που έδωσε το χέρι στους απαγωγείς της Χαμάς όταν την απελευθέρωναν


«Αλέξη πάρε θέση» - Ποιοι καλούν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φρενάρει τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης