Γιάννης Ματζουράνης: Από την πρώτη ημέρα ο Κασσελάκης δέχεται ανελέητο πόλεμο

Γιάννης Ματζουράνης: Από την πρώτη ημέρα ο Κασσελάκης δέχεται ανελέητο πόλεμο

Μετά τη διαίρεση θα πρέπει να υπάρξει πρόσθεση ή πολλαπλασιασμός εκτίμησε για τις εσωκομματικές διεργασίες

matzouranis
«Ο οποιοσδήποτε πρόεδρος μπορεί με δηλώσεις του να προβαίνει σε καταδικαστικές η εγκωμιαστικές δηλώσεις» δήλωσε λίγη ώρα μετά τις διαγραφές Βίτσα Σκουρλέτη και Φίλη οτο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ματζουράνης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο Γιάννης Ματζουράνης ισχυρίστηκε ότι η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη για τους Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη δεν σημαίνει διαγραφή γιατί όπως είπε τη σχετική απόφαση θα την πάρει το πειθαρχικό συμβούλιο.

«Είναι πολιτική καταδίκη των τηλεοπτικών εμφανίσεων των 3 στελεχών» σημείωσε επίσης το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα δυσάρεστη την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Γιάννης Ματζουράνης υποστήριξε ότι ο ανταρτοπόλεμος ξεκίνησε αμέσως μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ενώ η διαδικασία εκλογής συμφωνήθηκε ομόφωνα από όλους...

Κλείσιμο
«Από την πρώτη μέρα δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο από στελέχη που δεν τους αρεσαν τα αποτελέσματα. Δεν του δόθηκε καμιά περίοδος χάριτος» είπε χαρακτηριστικά για τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στα εσωκομματικά και το τι μέλλει γενέσθαι μετά την Κεντρική Επιτροπή και το συνέδριο είπε ότι μετά τη διαίρεση θα πρέπει να υπάρξει πρόσθεση ή πολλαπλασιασμός.

Τέλος όσον αφορά την μετάλλαξη του Στέφανου Κασσελάκη σε σχέση με τις απόψεις που εξέφραζε στο παρελθόν ο κ. Ματζουράνης είπε ότι ο ίδιος θα ανησυχούσε αν πήγαινε από τα αριστερά προς τα δεξιά.


Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Σαμαράς: Ο Έλληνας «Πεταλούδας» εργάζεται πλέον ως δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ

Ερντογάν: Κατέθεσε στο Κοινοβούλιο το πρωτόκολλο για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης σε συρμό του ΗΣΑΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης