Γεωργία Γεννιά: Στον δρόμο της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Οι αντιδράσεις

Γεωργία Γεννιά: Στον δρόμο της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Οι αντιδράσεις

Φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη

gennia_article
Θέμα ημερών είναι η “επιστροφή” στο ΠΑΣΟΚ της Γεωργίας Γεννιά, η οποία αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές και αφού δημοσιοποίησε τη διαφωνία της με τη “γραμμή” της Κουμουνδούρου.

Η κυρία Γεννιά, πρώην στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκε τα χρόνια της κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ, συμπορεύτηκε με την τάση του Νίκου Κοτζιά και εκλέχτηκε βουλευτής στην Α’ Πειραιά το 2015. Χθες πάντως φωτογραφήθηκε με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Γαβρίλη Χαραζίδη ο οποίος ανέβασε το “ενσταντανέ” στο facebook. Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου, στο σπίτι της Γεωργίας Γιαννιά, εικονίζονται επίσης το μέλος της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Ζαννιάς. 

" Η Γουρικη επιστροφη της Γεωργίας Γεννιά στο ΠΑΣΟΚ και στο πλευρο του Προέδρου μας Νικου Ανδρουλάκη "

Posted by Gavrilis Xarazidis on Monday, October 16, 2023

Οι αντιδράσεις 

Κλείσιμο
Στελέχη της κεντροαριστεράς “βλέπουν” το τελευταίο διάστημα να στήνονται “γέφυρες” προς το ΠΑΣΟΚ και από στελέχη που είτε είχαν εκλεγεί με τη “σημαία” του ΣΥΡΙΖΑ, είτε είχαν προσχωρήσει στο κόμμα της Κουμουνδούρου τα περασμένα έτη. Να σημειωθεί ότι η κυρία Γεννιά κατάγεται από την Αρκαδία, όπου έχει πολιτική δράση-  όπως βέβαια και στον Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση η “επιστροφή” στελεχών στο ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς αντιδρούν ήδη αρκετοί βουλευτές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. “Καμιά συνεργασία με πολιτικούς γυρολόγους οι οποίοι γυρνούν από κόμμα σε κόμμα για μια καρέκλα. Είναι προσβολή για όσους κράτησαν όρθια την παράταξη, τον απλό κόσμο και τα στελέχη που όλοι αυτοί πρόσβαλαν”, είπε χαρακτηριστικά σήμερα στο Action24 o κ. Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε αφήνοντας αιχμές εναντίον της Χαριλάου Τρικούπη: “Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος. Όποιος αγκαλιάζει αυτά τα «στελέχη» προερχόμενα σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ ή από τη ΝΔ, είναι σαν να μην πιστεύει σε επιλογές όπως του Χάρη Δούκα που αγκάλιασε ο κόσμος. Τα παραπάνω δεν αφορούν απλούς ψηφοφόρους που έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν ότι επιθυμούν”.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος σε ηλικία 61 ετών

Ο Χρυσοχοΐδης έπαυσε τη διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο

Γυναίκα τραυμάτισε τροχονόμο στο Παγκράτι γιατί της έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης