Άγρια κόντρα μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων του Σαρωνικού με μηνύσεις και αλληλοκατηγορίες

Άγρια κόντρα μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων του Σαρωνικού με μηνύσεις και αλληλοκατηγορίες

Τι υποστηρίζουν οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Δημήτρης Παπαχρήστου και Γιώργος Σωφρόνης

dimarxio12
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει για τον δημαρχικό θώκο του δήμου Σαρωνικού, με τους υποψήφιους δημάρχους του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών Γιώργο Σωφρόνη και Δημήτρη Παπαχρήστου να φτάνουν στ άκρα στο παραπέντε της διαδικασίας.

Σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής η διαφορά ανάμεσα τους αγγίζει το 6% με τον Γιώργο Σωφρόνη να εξασφαλίζει 37,40% και τον Δημήτρη Παπαχρήστου 30,81%

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr ο Δημήτρης Παπαχρήστου από την ώρα εκείνη και μετά ο Γιώργος Σωφρόνης ξεκίνησε να τον συκοφαντεί με αποτέλεσμα εκείνος χθες το βράδυ να καταθέσει μήνυση εναντίον του και την αυτόφορη διαδικασία σε βρίσκεται σε εξέλιξη:

«Κατέθεσα μήνυση στον κ. Σοφρώνη για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από ανακοινώσεις που έκανε προσπάθειας χρηματισμού δικού μου σε άλλον υποψήφιο. Κατέθεσα χθες το βράδυ στην υποδιεύθυνση ασφαλείας ανατολικής Αττικής μήνυση και ζήτησα και αυτόφορη διαδικασία. Δεν γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ο κ. Σοφρώνης πάντως από χθες το βράδυ έχει κινηθεί η διαδικασία κι έχει δοθεί σήμα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος και προσθέτει:

Κλείσιμο
«Έβγαλε ανακοίνωση, με κατονόμασε γι αυτό και κινήθηκα νομικά εναντίον του. Φοβάται πως θα κερδίσω της εκλογές της Κυριακής και καλά κάνει καθώς η διαφορά μας είναι λίγες ψήφοι».

Ο Δημήτρης Παπαχρήστου προχώρησε και σε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook :

«Ο ανήθικος πόλεμος της δεύτερης Κυριακής έχει δυστυχώς ξεκινήσει.
Μια εξέλιξη που περιμέναμε από τον γνωστό εκτελεστή τέτοιων τακτικών στο Δήμο μας, κ. Γιώργο Σωφρόνη, αλλά και μια εξέλιξη που μας εκπλήσσει, από την μέχρι και το βράδυ των εκλογών πολέμια τέτοιων πρακτικών, κ. Δήμητρα Ράπτη.
Ο κ. Σωφρόνης, βασιζόμενος σε ανυπόστατες κατηγορίες, καταλήγει στο συμπέρασμα πως η δική μου υποψηφιότητα είναι "επικίνδυνη" για τους δημότες, αποκρύπτοντας όμως πως στην πραγματικότητα υπάρχει μια πρόσφατη πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση που βαραίνει τον ίδιο. Με αποδείξεις.
Επιθυμώντας από την πρώτη στιγμή της σύστασης της παράταξής μας έως και σήμερα, να εκπροσωπούμε, τόσα με τα λόγια όσο και με τις πράξεις μας, ένα υγιές πολιτικό σύστημα, που σέβεται τους δημότες και τις επιλογές τους, προχωράμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.
Σήμερα ως επικεφαλής της παράταξης και αποδέκτης όλων αυτών των συκοφαντικών κατηγοριών, προχώρησα σε κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση προς τον κ. Σωφρόνη, για να βάλουμε ένα τέλος στη συκοφαντία και τη λάσπη που με απροκάλυπτο τρόπο πετούν επάνω μας οι άνθρωποι που κάθε άλλο παρά το καλό του τόπου μας θέλουν. Που επιλέγουν τη συκοφαντία και τη λασπολογία για να αποπροσανατολίσουν τους συνδημότες μας λίγο πριν την εκλογική διαδικασία.
Οι άνθρωποι που έχουν αποδείξει και αποδεικνύουν μέχρι και σήμερα με τις πράξεις τους, πως για την ανάκτηση της εξουσίας μπορούν να κάνουν τα πάντα.
Για κακή τους τύχη, όσοι αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον δούμε πραγματικά να προοδεύει, μένουμε εδώ, δυνατοί και ενωμένοι, γιατί αυτή τη φορά το σκοτάδι δεν θα νικήσει».

👉Ο ανήθικος πόλεμος της δεύτερης Κυριακής έχει δυστυχώς ξεκινήσει. Μια εξέλιξη που περιμέναμε από τον γνωστό εκτελεστή...

Posted by Δημητρης Παπαχρηστου on Wednesday, October 11, 2023



Ειδήσεις σήμερα:

Έτοιμο το Ισραήλ για πόλεμο σε Βορρά και Νότο - Φόβοι για «Ανατολικό Μέτωπο» με τζιχαντιστές στη Συρία ή το Ιράν


Κίσινγκερ: Επίθεση στο διεθνές σύστημα από Ρωσία και Χαμάς - Δεν αποκλείει κλιμάκωση


«Ήπια κόντρα» στο ντιμπέιτ Μπακογιάννη-Δούκα για Μεγάλο Περίπατο, κάμερες στους δρόμους και κυκλοφοριακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης