Αντιπαράθεση Αγοραστού - Κουρέτα για το debate ενόψει εκλογών

Αντιπαράθεση Αγοραστού - Κουρέτα για το debate ενόψει εκλογών

«Ο κ. Κουρέτας δεν θέλει το debate και κρύβεται», αναφέρει ο Κώστας Αγοραστός - «Ο κ. Αγοραστός λέει για άλλη μια φορά ψέματα», απαντά ο Δημήτρης Κουρέτας

5987812
Σε αντιπαράθεση για το μεταξύ τους debate βρίσκονται οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και Δημήτρης Κουρέτας, ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών στις 15 Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Αγοραστός ισχυρίζεται ότι ο έτερος διεκδικητής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας δε δέχεται τη διεξαγωγή τηλεοπτικής τηλεμαχίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης του κ. Αγοραστού, ο κ. Κουρέτας κρύβεται και αποφεύγει να απάντηση στην πρόταση που του κατάθεσε για τη διεξαγωγή debate. Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έχει σήμερα οργανώσει ομιλία στη Λάρισα την ώρα που συζητιόταν η ώρα για τη διεξαγωγή debate ενώ απεφυγε να απαντήσει αν δέχεται τη συμμετοχή Θεσσαλών δημοσιογράφων. Ο κ. Αγοραστός καλεί έστω και την ύστατη ώρα τον κ. Κουρετα σε debate.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της παράταξης Αγοραστού:

«Ο κ Κουρέτας κρύβεται και ψεύδεται
Καλούμε, έστω και τώρα, να δεχτεί την πρόταση μας για την διεξαγωγή debate
O υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ Κουρέτας όχι μόνο αποφεύγει debate, αλλά ψεύδεται αναφορικά με τις προθέσεις του.
Επιμένει να μοιράζει τοξικότητα και ψεύδη. Κάνει ανέξοδη αντιπολίτευση. Κρύβεται, όπως όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν θέλει να φανεί η απουσία προτάσεων.
Μοιράζει φρούδες υποσχέσεις, πολώνει του Θεσσαλούς. Δεν έχει στόχο να ενώσει αλλά να διχάσει. Επιθυμεί να είναι αυτός που πάντα θα βάζει το μικροπολιτικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον των πολιτών.
Φοβάται την σύγκριση. Επιλέγει την σύγκρουση γιατί νομίζει ότι τον ευνοεί. Ξεχνά ότι στόχος τώρα είναι η Θεσσαλία να σταθεί στα πόδια με γρήγορους ρυθμούς. Δεν είναι ώρα για να λύσει τα δικά του αδιέξοδα ως ένας τοξικός πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Για αυτό το λόγο σιωπά.
Στην πρόταση μας για τη διεξαγωγή debate με διακαναλικη κάλυψη από τα 4 τηλεοπτικά δίκτυα της Θεσσαλίας με τη συμμετοχή Θεσσαλών δημοσιογράφων μετά από δύο εικοσιτετράωρα, σιωπή. Δεν έχει δώσει καμία απάντηση.
Την ίδια στιγμή, οργανώνει προεκλογική ομιλία στην Λάρισα για σήμερα το βράδυ την πιθανή μέρα και ώρα της διεξαγωγής του debate.
Η "Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών" δεν φοβήθηκε ποτέ τη διεξαγωγή debate προκειμένου οι Θεσσαλές και οι Θεσσαλοί να γνωρίζουν, να συγκρίνουν τα προγράμματα των δύο υποψηφίων Περιφερειαρχών και να αποφασίσουν πριν προσέλθουν στις κάλπες.
Εμείς λέμε όλα στο φως, και στην κρίση των πολιτών. Ακόμα και τώρα, την ύστατη ώρα, τον καλούμε σε debate. Εκείνος κρύβεται, φοβάται και ψευδολογεί. Κυριακή, κοντή γιορτή κε Κουρέτα. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και ψηφίζουν».

Κουρέτας: «Ο κ. Αγοραστός λέει για άλλη μια φορά ψέματα για τον διάλογο»

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Αγοραστός λέει για άλλη μια φορά ψέματα για τον διάλογο».

«Έχουμε δεχθεί και οι δύο μια πρόσκληση από την δημόσια τηλεόραση για δημόσια συζήτηση την οποία εγώ αποδέχθηκα και ο κ. Αγοραστός όχι. Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση που έχω από την ΕΡΤ. Η πρόσκληση μας για την ΕΡΤ δεν ήταν για την Πέμπτη το βράδυ που έχω άλλη εκδήλωση και το γνωρίζει. Ήταν για άλλη ώρα. Ταυτόχρονα έχουμε επίσημη πρόσκληση από το δημόσιο ραδιόφωνο αύριο το πρωί στις 11.15 για δημόσια συζήτηση στο studio που είναι στην 1η Στρατιά. Τον περιμένω εκεί. Ας έρθει. Με μεγάλη χαρά. Και για του λόγου το αληθές η απάντηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ», υποστηρίζει

Ειδήσεις σήμερα:

Έτοιμο το Ισραήλ για πόλεμο σε Βορρά και Νότο - Φόβοι για «Ανατολικό Μέτωπο» με τζιχαντιστές στη Συρία ή το Ιράν


Κίσινγκερ: Επίθεση στο διεθνές σύστημα από Ρωσία και Χαμάς - Δεν αποκλείει κλιμάκωση


«Ήπια κόντρα» στο ντιμπέιτ Μπακογιάννη-Δούκα για Μεγάλο Περίπατο, κάμερες στους δρόμους και κυκλοφοριακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης