Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του ντιμπέιτ για το Δήμο Αθηναίων, Μπακογιάννης και Δούκας - Δείτε βίντεο

Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του ντιμπέιτ για το Δήμο Αθηναίων, Μπακογιάννης και Δούκας - Δείτε βίντεο

«Εάν έστω και ένας Αθηναίος ή Αθηναία που μας είδαν πείστηκαν και πάνε στην κάλπη για να ψηφίσουν όποιον από τους δυο μας επιθυμούν, τότε κάτι καλό κάναμε»

debate-m3
Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του ντιμπέιτ ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκαν μετά το τέλος του στη ΕΡΤ1 οι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας.

Οι δύο είναι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Αθηναίων έδωσαν απαντήσεις προκειμένου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα και οι πολίτες της χώρας, όταν θα πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν για τον δήμαρχό τους.

Μπακογιάννης: «Θέλω να ευχαριστήσω την δημόσια τηλεόραση δημοσιογράφους τον κ. Δούκα. Εάν έστω και ένας Αθηναίος και Αθηναία που μας είδαν πείστηκαν και πάνε στην κάλπη  για να ψηφίσουν όποιον από τους δυο μας επιθυμούν, τότε κάτι καλό κάναμε».

Κλείσιμο

«Ναι αισιοδοξώ προχωράμε μπροστά με δύναμη του έργου μας με αισιοδοξία που πηγάζει από το πρόγραμμα μας και ενσυναίσθηση ευθύνης. Από Κυριακή διπλή δουλειά διπλή προσπάθεια διπλός κόπος», ανέφερε επίσης ο νυν δήμαρχος Αθηναίων.





Χάρης Δούκας: «Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με πολλές καινοτομίες προσπαθήσαμε να έχει αύξηση παρεμβάσεων και ερωτήσεων για να μπορέσουν να ακουστούν ξεκάθαρα απόψεις και επιλογές να απολύτως ενημερωμένοι - Αθηναίες - για διακυβεύματα διλήμματα αποφάσεις μπροστά τους. Την Κυριακή αποφασίζουμε για επόμενο δήμαρχο Αθηναίων. Παίρνουμε τη πόλη στα χέρια μας για να αλλάξουμε την πόλη και να βελτιώσουμε την ζωή μας».




Στον πρώτο γύρο, ο Κώστας Μπακογιάννης, που έχει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, έλαβε 41,35% , φτάνοντας πολύ κοντά στην εκλογή του από την πρώτη Κυριακή.

Ο Χάρης Δούκας, με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, έλαβε 14,19% και πλέον έχει την στήριξη του συνδυασμού του Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στις κάλπες.



Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης