Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Άνοιγμα Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ - «Εξαιρετικοί υποψήφιοι Δούκας και Ζαχαριάδης»

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Άνοιγμα Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ - «Εξαιρετικοί υποψήφιοι Δούκας και Ζαχαριάδης»

Αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα, «σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μια μεγάλη προοδευτική παράταξη»

kasselakis
Με τη σκέψη στους Έλληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δήλωσή του μετά τα εκλογικά αποτελέσματα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το υπουργείο Εξωτερικών.

Αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα, «σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, η οποία μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης. Ακόμη, σχολίασε πως «ο παντοδύναμος Περιφερειάρχης» υπέστη μεγάλες απώλειες για τον κ. Αγοραστό, όπως και ότι στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες υπερίσχυσαν. Ειδική αναφορά έκανε ακόμη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Αττική, λέγοντας πως ήταν τιμή του να στηρίξει τον κ. Ιωακειμίδη, για να προχωρήσει στη συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Κασσελάκη:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw3bab667q4x)


Κλείσιμο
«Όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα κατά του Κώστα Μπακογιάννη» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης, χαρακτηρίζοντας ως εξαιρετικούς υποψήφιους τους κ. Δούκα και Ζαχαριάδη. Για την επόμενη ημέρα, «υπάρχουν ευκαιρίες από εδώ και πέρα για να χτίσουμε την μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα κυβερνήσει τον τόπο» τόνισε, υπενθυμίζοντας πως «είχα πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση χθες».

Κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «η ανανέωση του χθες αρχίζει από αύριο», παρατηρώντας πως «το κόμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν» και επικαλούμενος τον Αλέξη Τσίπρα, «μια από τις ευθύνες που αναλαμβάνω προσωπικά είναι να χτιστεί η παρουσία του κόμματος στον κοινωνικό χώρο» στο εξής, όπως είπε, αρχίζοντας την μεγάλη ανανέωση από αύριο.

Όσο για την αναφορά του δημάρχου Μπέου στο όνομά του, «νομίζω ότι θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοδιοικητικές εκλογές - Ο ΣΥΡΙΖΑ πιο χαμηλά από τις εθνικές εκλογές - Δείτε την εικόνα στις Περιφέρειες

Το protothema στο Ισραήλ: Τρόμος στο Τελ Αβίβ το Σάββατο από πλήγματα με ρουκέτες - Δείτε βίντεο

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Σαρωτική επανεκλογή για 10 δημάρχους στην Αττική

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης