Αδωνις Γεωργιάδης: Η αντίδρασή του σε «τρολάρισμα» του Πολάκη - «Να σας πω την αμαρτία μου, γέλασα»

Αδωνις Γεωργιάδης: Η αντίδρασή του σε «τρολάρισμα» του Πολάκη - «Να σας πω την αμαρτία μου, γέλασα»

Το βίντεο που αναδημοσίευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση από τον Υπουργό Εργασίας - Τα tablet της Huawei και το Western

gewrgiadis-polakis
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης αντάλλασουν συχνά... κουβέντες μέσω των social media, ωστόσο αυτή τη φορά η «συνομιλίας» τους ήταν πολύ διαφορετική. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που κάποιος είχε μοντάρει και είχε ως πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον υπουργό Εργασίας. Συγκεκριμένα το σκηνικό φαίνεται πως είναι από ταινία Western με το πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη να εμφανίζεται ως τραυματίας στο έδαφος και τον Παύλο Πολάκη ως «σερίφη» από πάνο του με ένα όπλο να τον σημαδεύει. Στη συνέχεια φαίνεται να λέει η φιγούρα με το πρόσωπο του Πολάκη «πόσα laptop πήρε από την Huawei ρε αλήτη;», με τον Άδωνι να απαντά: «δεν πήρα laptop, tablet πήρα». Και στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τραβά την... σκανδάλη, αλλά δεν είχε σφαίρα και αποχωρεί.
 

Κλείσιμο
Ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αντιπολίτευσης ανάρτησε το βίντεο και έγραψε: «Έχω πέσει στο πάτωμα από τα γέλια!!». Μάλιστα φαίνεται πως την συγκεκριμένη ανάρτηση την είδε ο υπουργός Εργασίας και φαίνεται πως το διασκέδασε.



«Τώρα χωρίς πλάκα επειδή εμένα το χιούμορ μου αρέσει να σας πω την αμαρτια μου γέλασα! Ο φίλος μου ο Παύλος δε νομίζει ότι με πείραξε».


Υπενθυμίζεται πως δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας New York Times αναφέρεται σε υποτιθέμενα δώρα που δόθηκαν από στελέχη της Huawei στον Άδωνι Γεωργιάδη ώστε η εταιρεία να «πάρει» την αναβάθμιση των δικτύων 5G της Ελλάδας. Μιλώντας στο protothema.gr ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε χθες «αστείες»  τις πληροφορίες που αναμένεται να δημοσιευσούν οι New York Times ότι δέχθηκε δώρα αξίας 3.000 ευρώ από την κινεζική Huawei προκειμένου από τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης να ευνοήσει την κινεζική εταιρεία για να πάρει τη μεγαλύτερη δουλειά του 5G στην Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή στον Κηφισό στο ύψος του Ρέντη - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Οργή στην Ινδία για το βίντεο με 12χρονη που είχε βιαστεί να ζητά βοήθεια και κανείς να μην ενδιαφέρεται

Άστατος σήμερα ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης