Αυγέρη: Ο πρόεδρος ενημερώνεται - «Μετασεισμοί» οι εσωκομματικές αντιδράσεις

Αυγέρη: Ο πρόεδρος ενημερώνεται - «Μετασεισμοί» οι εσωκομματικές αντιδράσεις

Στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra μίλησε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

avgeri_28092023
Την ερχόμενη εβδομάδα τα σπουδαία, σύμφωνα με τη Δώρα Αυγέρη, καθώς -όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel το βράδυ της Τετάρτης- «ο πρόεδρος ενημερώνεται». 

«Είμαστε τρεις μέρες από τις εκλογές, έοχυμε μία νέα κατάσταση, έναν νέο πρόεδρο που τώρα ενημερώνεται, να δοθεί ο χρόνος στον νέο πρόεδρο και τα κοινοβουλευτικά όργανα να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις» είπε χαρακτηριστικά, συζητώντας με τον Πάνο Χαρίτο το θέμα των αλλαγών στην ΑΔΑΕ.

«Δεν σημαίνει ότι θα είναι πολύς ο χρόνος, αλλά θα είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στη νέα ηγεσία, τη δυνατότητα να ενημερωθεί για ένα θέμα που αποτελεί ουρά της προηγούμενης περιόδου» προσέθεσε. 

Ερωτηθείσα για τη νέα σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. η Δώρα Αυγέρη σχολίασε τους τριγμούς που προκύπτουν από τη νέα κατάσταση, λέγοντας ότι «χρειάζεται πάντα ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να επουλωθούν οι εντάσεις».

Κλείσιμο
Πάντως, δήλωσε ότι ήδη έχουν πέσει οι τόνοι, απευθύνοντας έκκληση σε όλους «να βάλουν πλάτη για να αναδειχθεί το ουσιαστικό πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και να αναταχθεί μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς και καμία που να μη θέλει να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Τη στιγμή που μιλάμε είναι οι Έλληνες εργάζονται περισσότερο από κάθε άλλον Ευρωπαίο, κι όμως αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες, το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται. Οφείλουμε να είμαστε παρούσες και παρόντες σε αυτά τα προβλήματα», κατέληξε.

Δώρα Αυγέρη: Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο Kontra News 21:30

Σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον που έχει δείξει για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ η πλευρά του Νίκου Κοτζιά η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου ζήτησε χρόνο, θέτοντας έτσι τον πρώην υπουργό Εξωτερικών στην... αίθουσα αναμονής. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Λιμνούπολη» ο Βόλος από την κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι, εκατοντάδες απεγκλωβισμοί - Δραματικά βίντεο

Βίντεο: Τι ισχύει με τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Το πρώτο γκάλοπ για Κασσελάκη και οι απειλές προς αντάρτες ΣΥΡΙΖΑ για έξωση και... αφουμιγκέισον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης