Ανδρουλάκης: Τον Κασσελάκη τον στήριξαν ο Πολάκης και ο Παππάς, που έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο

Ανδρουλάκης: Τον Κασσελάκη τον στήριξαν ο Πολάκης και ο Παππάς, που έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο

Οι προτεραιότητες της περιόδου, αλλά και οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, συζητήθηκαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

ΚΟ_ΠΑΣΟΚ_27092023
Τον οδικό χάρτη για το επόμενο διάστημα με παρεμβάσεις τόσο στη Βουλή αλλά και την κοινωνία συνδιαμόρφωσαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές του κόμματος για το επόμενο διάστημα. Στη δίωρη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε τέσσερις τομείς πολιτικής. Για το λεκανοπέδιο Αττικής η κοινωνική κατοικία, για την περιφέρεια η αγροτική πολιτική, για τα νησιά η Υγεία και τέλος ο Έβρος και η ανασυγκρότηση της περιοχής.

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, θα παρουσιάσει δράσεις που θα αναδείξουν την αποτυχία, όπως λένε, της κυβέρνησης και θα απαντήσουν στα προβλήματα της κοινωνίας.

Από την ατζέντα δεν έλειπε και η συζήτηση για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αναλώνεται σε κουτσομπολιά, αλλά μένει στην πολιτική. "Εμείς απαντάμε πολιτικά" είπε και σημείωσε ότι σταθερός στόχος είναι η πολιτική της ΝΔ. Σημείωσε δε με νόημα πως τον Κασσελάκη τον στήριξαν ο Πολάκης και ο Παππάς που έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι θέσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Παίρνοντας τον λόγο είπε ότι πρέπει να γίνουν αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές και πως αυτό πρέπει να είναι ένας στρατηγικός στόχος του ΠΑΣΟΚ. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής πρότεινε και τρόπους για την καλύτερη επικοινωνία του κόμματος δίνοντας το παράδειγμα του Στέφανου Κασσελάκη και την επίδραση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πολιτική χωρίς συναίσθημα, δεν υπάρχει» φέρεται να είπε.

Σημειώνεται ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα του «112» για εκκένωση του χωριού Σωτήριο στη Λάρισα

Τραγωδία στην Κυψέλη: Νεκρός βρέθηκε ο 25χρονος που αγνοούνταν για μια εβδομάδα

«Έξωση» στον Φάμελλο από τον Κασσελάκη - Παίρνει το γραφείο του στη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης