ΣΥΡΙΖΑ: Τα μηνύματα των πέντε μονομάχων για την προεδρία - Βίντεο και φωτογραφίες

ΣΥΡΙΖΑ: Τα μηνύματα των πέντε μονομάχων για την προεδρία - Βίντεο και φωτογραφίες

Κασσελάκης: Με τον Αλέξη και για τον Αλέξη - Αχτσιόγλου: Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει - Τσακαλώτος: Σημαντική μέρα για τον κόσμο της Αριστεράς - Παππάς: Να δοθεί παράταση - Τζουμάκας: Έχουμε τις δυνατότητες, μας αξίζει, το μπορούμε

syriza-arthrou
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και να ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα που θα σημάνει κι επίσημα την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πέντε μονομάχοι για την προεδρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγαν να ψηφίσαν και ο καθένας έστειλε το δικό του μήνυμα κατά τη διαδικασία της ψήφισης.

Βίντεο από τη στιγμή που ψηφίζει ο Κασσελάκης - «Με τον Αλέξη και για τον Αλέξη

«Με τον Αλέξη και για τον Αλέξη» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προσερχόμενος να ψηφίσει στο Περιστέρι. 

Εν μέσω χειροκροτημάτων, έριξε την ψήφο του. 

Κλείσιμο

«Πάμε να πάρουμε τη χώρα πίσω» δήλωσε ακόμη μπροστά στο πλήθος που τον υποδέχθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο. 

«Αύριο πρέπει να οργανωθούμε, να ενωθούμε και να κερδίσουμε» τόνισε δε. 

kasselakis-syriza__3_
kasselakis-syriza__4_
kasselakis-syriza__5_


«Υπομονή, υπομονή, αξίζει τον κόπο» πρόσθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αχτσιόγλου: «Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει»

Με 25’ καθυστέρηση έφτασε στο εκλογικό κέντρο του Περιστεριού η Έφη Αχτσιόγλου για να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι παρευρισκόμενοι την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

Σε δήλωση της το φαβορί των εσωκομματικών εκλογών ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει δυναμικά. Αναλυτικά η δήλωσή της: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Είναι μια μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης Αριστεράς. Είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου. Σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιστρέφει δυναμικά και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά τους. Στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια. Χθες ο κ. Μητσοτάκης μάς είπε ότι το σχέδιό του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε. Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει».
axtsioglou-2
Αργότερα, η Έφη Αχτσιογλου, αφού ψήφισε μαζί με τους συνεργάτες της έκανε μια βόλτα στις καφετέριες της περιοχής και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.


axtsioglou-7
axtsioglou-6
axtsioglou-5
axtsioglou-4

Τσακαλώτος: Σημαντική μέρα για τον κόσμο της Αριστεράς 

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία, που έχει στηθεί σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Είναι μια σημαντική μέρα, μια σημαντική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία, και είναι και μια σημαντική μέρα για τον κόσμο της Αριστεράς», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του. «Ελπίζω να προχωρήσουμε μπροστά με τις αξίες μας, τις αναλύσεις μας, τις προτάσεις μας, για να μπορεί η χώρα να αλλάξει το παράδειγμα και να φέρει το κάτι καινούριο που το χρειάζεται τόσο πολύ μετά από τις κρίσεις που έχει περάσει», πρόσθεσε.

Ο κ. Τσακαλώτοε επισήμανε ότι το σύνθημά του ήταν «αξιόπιστα, ενωτικά, αριστερά», για να συμπληρώσει ότι πιστεύει πως η επόμενη μέρα μπορεί να είναι καλύτερη «αν ο κόσμος τη Αριστεράς δείξει αυτά τα αντανακλαστικά που χρειάζεται για να αλλάξει το παράδειγμα που σας είπα».


Δείτε φωτογραφίες του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ


tsakalwtos-kalpi-1
tsakalwtos-kalpi-2
tsakalwtos-kalpi-3
tsakalwtos-kalpi-4
tsakalwtos-kalpi-5


Παππάς: Η συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής ξεπερνάει κάθε προσδοκία

«Η συμμετοχή μέχρι στιγμής ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δυναμώνει. Πάμε να διαψεύσουμε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Πάμε για την παράταξη της νίκης» ανάφερε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Παππάς, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για πολύ μεγάλη συμμετοχή στις κάλπες.



Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία στις 12:50 είχαν ψηφίσει 55.000 άτομα, με πάνω από 12.000 νέα μέλη.

Τζουμάκας: «Έχουμε τις δυνατότητες, μας αξίζει, το μπορούμε»

Κάλεσμα προς τα μέλη του κόμματος και κάθε δημοκρατικού και προοδευτικού πολίτη, να συμμετάσχει στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «για να αλλάξουμε πορεία», απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Στέφανος Τζουμάκας σε δήλωση του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του, στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε: «Καλώ τα μέλη μας αλλά και κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη να συμμετάσχει στη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για να αλλάξουμε πορεία. Γιατί έχουμε τη δυνατότητα για τη δημιουργία κόμματος Πολιτικής και Κοινωνικής πλειοψηφίας που να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Για να προτάσσουμε την Πολιτική και την Οικονομία. Για να απομονώσουμε την αθλιότητα της υποκατάστασης της Πολιτικής από τη διαπλοκή και παρασιτικά συμφέροντα. Για να απομονώσουμε φαινόμενα παρακμής, πολιτικού εκφυλισμού και μειοψηφικών πρακτικών στο προοδευτικό κίνημα. Για να αποκαταστήσουμε ξανά την αξιοπιστία και την αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως κόμματος λαϊκού, ως κόμματος Εναλλακτικής Λύσης. Για τη χώρα, για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Έχουμε τις δυνατότητες, μας αξίζει, το μπορούμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης έστειλε SMS με εφαρμογή χαρτών σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να βρουν πού ψηφίζουν

«Ουρές» στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ - Έχουν ψηφίσει 55.000, πάνω από 12.000 τα νέα μέλη


Νεογέννητο βρέθηκε σε αποχέτευση στην Ινδία - Αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης