Βουλή - Προγραμματικές δηλώσεις: Δείτε live την τρίτη ημέρα

Βουλή - Προγραμματικές δηλώσεις: Δείτε live την τρίτη ημέρα

Το απόγευμα ο τελικός γύρος αντιπαράθεσης των πολιτικών αρχηγών και η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

programmatikes
Με τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο, η τρίτη και τελευταία ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Το απόγευμα αναμένεται ο τελικός γύρος αντιπαράθεσης των πολιτικών αρχηγών. Η συζήτηση θα κλείσει με ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του αναμένεται ότι θα επαναλάβει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η κυβέρνησή του την επόμενη τετραετία. Πιθανότατα θα τοποθετηθεί για για μείζονα θεσμικά ζητήματα, για τα οποία διαφάνηκε πεδίο ευρύτερης συναίνεσης από την συζήτηση που προηγήθηκε, όπως για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος για την λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων αλλά και για την άρση όλων των προσκομμάτων στην διαδικασία ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.


Νωρίτερα θα έχει τοποθετηθεί ο τελευταίος κύκλος υπουργών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Οικονομικών.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ομιλία του κ. Κωστή Χατζηδάκη καθώς αναμένεται να εξειδικεύσει το πλαίσιο των θετικών μέτρων που περιέγραψε ο πρωθυπουργός την περασμένη Πέμπτη. Η ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 8 το βραδύ.





Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η Σάλμα Χάγιεκ χορεύει στο νερό για να γιορτάσει τους 25 εκατ. ακολούθους της στο Instagram

Νέο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο «βούτηξε» στο κενό στο σταθμό του ΗΣΑΠ - Νεκρός ο οδηγός

Πώς θα ξεμπλοκάρουν οι συντάξεις για περίπου 150.000 οφειλέτες του ΕΦΚΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης