Αμετανόητος ο Τζήμερος: Άγαμος και άτεκνος υπουργός Οικογένειας είναι λάθος

Αμετανόητος ο Τζήμερος: Άγαμος και άτεκνος υπουργός Οικογένειας είναι λάθος

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής επιμένει στα σεξιστικά σχόλια κατά της υπουργού του νεοσύστατου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη

tzimeros
Επιμένει στα σεξιστικά υπονοούμενα ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θάνος Τζήμερος, ο οποίος σε νέο παραλήρημά του στο Twitter χαρακτηρίζει ξανά «άγαμη και άτεκνη» τη Σοφία Ζαχαράκη, η οποία σήμερα ανέλαβε το νεοσύστατο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με υφυπουργό τη Μαρία Κεφάλα.

«Πάμε ξανά γαλαζαίοι: ένας που ζυγίζει 150 κιλά μπορεί να είναι καλός μάνατζερ. Δεν τον βάζεις όμως πρόεδρο οργανισμού κατά της παχυσαρκίας. Ούτε έναν θεριακλή, κατά του καπνίσματος. Άγαμος και άτεκνος (και άνδρας να ήταν) Υπουργός Οικογένειας είναι λάθος: σημειολογικό και ουσίας», γράφει χαρακτηριστικά στο Twitter ο Θάνος Τζήμερος.



Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Τζήμερος ανέφερε στον λογαριασμό του στο facebook πως «ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη και άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε», προκαλώντας ένα τείχος προστασίας από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, αλλά και δεκάδων χρηστών των social media, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε δημόσια μηνύματα συμπαράστασης προς τη νέα υπουργό.

tzimeros-epithesi


Σε πρωινή της δήλωση και σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων η κυρία Ζαχαράκη ανέφερε:

«Θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά μου και νομιζω και από τη δυνατότητα να διοικήσω. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές επιλογές μου και δεν αφορούν κανένα. Σίγουρα η αγάπη για τα παιδιά και η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και σίγουρα δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cto1g4q3vsjd)


Ειδήσεις σήμερα:

Πιέσεις για συνέδριο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και σενάρια για διαρχία με Τσίπρα

Ο Λουκασένκο έπεισε τον έξαλλο Πριγκόζιν να υποχωρήσει «με πολλές βρισιές»

Νεκρός ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς - Ταυτοποιήθηκε η σορός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης