Εκλογές 2023, Γιώργος Τσίπρας: Η ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση

Εκλογές 2023, Γιώργος Τσίπρας: Η ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση

Εκλογές 2023: Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις δεν διέψευσε ότι η ΕΥΠ είχε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη

giorgos-tsipras-eyp
«Βαριές κουβέντες» για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών χρησιμοποίησε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, στη σκιά της καταγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν από τις εκλογές για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.

Αφού ρωτήθηκε αρκετές φορές - χωρίς να δίνει απάντηση - αν η ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών «έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση».

Δείτε το επίμαχο βίντεο



Στην παρατήρηση αν όντως αναφέρεται με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» για την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας συνέχισε στον ίδιο τόνο και είπε ότι «έχει λειτουργήσει ένα κομμάτι της ΕΥΠ ως εγκληματική οργάνωση για τις παρακολουθήσεις».

Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις τόσο του παριστάμενου υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Πέτσα, αλλά και των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ αν όντως έχει γίνει ενημέρωση προς τον Αλέξη Τσίπρα από την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας αν και τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε, κάποια στιγμή είπε ότι «ενημερώσεις κατά καιρούς γίνονται διάφορες» προσθέτοντας ότι «εμείς το 2019 δεν είπαμε ποιες έγιναν και ποιες δεν έγιναν».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αν και επέμεινε στη μεγαλύτερη διάρκειά της ότι οι δύο υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ σε «τουρκική μειονότητα», κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι το έχει κάνει ο κ. Ζεϊμπέκ προσθέτοντας ότι «όταν το έκανε μια φορά, δέχθηκε παρατήρηση».

Δείτε όλη τη συζήτηση με τη συμμετοχή του Γιώργου Τσίπρα

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbbjti7e5l5)


Ειδήσεις σήμερα:

Προβληματίζει το «άγριο πρόσωπο» του στρεπτόκκοκου - Τα συμπτώματα που πρέπει να σημάνουν συναγερμό

Τι αλλάζει στα τιμολόγια ρεύματος από την 1η Οκτωβρίου

Σκύλος στη θάλασσα - Τι επιτρέπεται βάσει νόμου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης