Εκλογές 2023, Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θέλω να αποκτήσω παιδιά - Δεν έχασα τη μαχητικότητά μου επειδή κάνω καρδούλες

Εκλογές 2023, Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θέλω να αποκτήσω παιδιά - Δεν έχασα τη μαχητικότητά μου επειδή κάνω καρδούλες

Εκλογές 2023: «Ο Διαμαντής έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Όλα όσα έχουμε κάνει μαζί από την πρώτη στιγμή και στην ”Πλεύση Ελευθερίας” και στην ζωή μας είναι καθοριστικά»

zoi-konstantopoulou-mega
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τις καρδούλες που κάνει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση, αλλά και τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στο MEGA με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές.

Αρχικά διευκρίνισε ότι οι καρδούλες που κάνει στις συγκεντρώσεις της Πλεύσης Ελευθερίας δεν σημαίνουν ότι έχει χάσει τη μαχητικότητά της και την διεκδικητικότητά της.

Ειδικά, δε, για τον Διαμαντή Καραναστάση, η τοποθέτηση του οποίου στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης για τις εκλογές του Ιουνίου έχει προκαλέσει αντιδράσεις, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ο Διαμαντής έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Όλα όσα έχουμε κάνει μαζί από την πρώτη στιγμή και στην ”Πλεύση Ελευθερίας” και στην ζωή μας είναι καθοριστικά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct9o49yykwch)
Κλείσιμο


Στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι «δεν επεδίωξα έντονα σε κάποια φάση της ζωής μου να κάνω παιδί, αλλά δεν είναι και κάτι που το απέκλεισα. Θα ήθελα να κάνω παιδιά, μπορεί και να κάνω , θα δούμε».

Για το αν η Ζωή του 2023 είναι διαφορετική και αν βλέπει λάθη στη Ζωή του 2015, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «λάθη είναι βέβαιο ότι έχω κάνει, από αυτά μαθαίνουμε. Έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν αυτό που έδειξαν, όπως ο Τσίπρας και η τότε ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λάθος μου τότε που πίστεψα ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι θα ακολουθούσαν στην πορεία όσα υπερασπιζόμασταν».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ρωτήθηκε και για την παρουσία στα ψηφοδέλτια του Σπύρου Μπιμπίλα, επιλογή που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις, και απάντησε ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένη, δέχθηκε προτάσεις από όλους κι εκείνος απάντησε ότι δεν ενδιαφέρει να μπει ο ίδιος στην Βουλή, αλλά εγώ».

Καταλήγοντας ξεκαθάρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν είναι ότι γλύκανα, απλά τώρα αναφέρομαι περισσότερο στα συναισθήματά μου και στην αγάπη μου για τον κόσμο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντοπούλου για τις αποχωρήσεις από την «Πλεύση Ελευθερίας»: H επίθεση στον σύντροφό μου είναι προσωπική

Αποστομωτική απάντηση σουβλατζίδικου στις Αχαρνές σε πελάτισσα που ζήτησε να μην της στείλουν «μελαμψό» διανομέα

Ο ξενοδόχος, η χειροβομβίδα, η μίζα: Ο «βίος και πολιτεία» του πρώην ιδιοκτήτη του Kandia’s Castle στο Ναύπλιο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης