Επιμένει ο Βελόπουλος για «τα χειρόγραφα του Χριστού»: Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει

Επιμένει ο Βελόπουλος για «τα χειρόγραφα του Χριστού»: Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει

«Είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας» η απάντησή του σε δημοσιογράφο της «Αυγής» για όσα γράφονται στο Twitter

belopoulos-ant1
Αμετακίνητος στο επιχείρημά του ότι τα «χειρόγραφα του Χριστού» υπάρχουν στη Μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης.

«Το γεγονός ότι υπάρχουν δεν το παίρνω πίσω ως ιστορικός. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει» επέμεινε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξέφρασε την άποψη αυτή στην παρατήρηση δημοσιογράφου της Αυγής σε εκπομπή του ΑΝΤ1 για όσα γράφουν στο Twitter για το πρόσωπό του σχετικά με τα «χειρόγραφα του Χριστού».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βελόπουλος: Τι δουλειά κάνετε; Τι πτυχίο έχετε;
Δημοσιογράφος: Ναυπηγός
Βελόπουλος: Εγώ είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας. Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ

«Ο οποιοσδήποτε τρολάκιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει. Στην τελική αν δεν υπήρχαν τα χειρόγραφα από το Άγιο Όρος και το Βατικανό δεν θα υπήρχε η ελληνική γραμματεία» συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος σχετικά με όσα έχει κατά καιρούς υποστηρίξει.

Όσον αφορά, δε, την επίδοση του κόμματός του στις ευρωεκλογές της Κυριακής την απέδωσε στο ότι «δούλεψα 3 χρόνια την ιστορία κόμματος-κινήματος. Πήγαμε πόρτα-πόρτα. Το πρόβλημα είναι ότι το πολιτικό σύστημα είναι μακριά από τους πολίτες».

Κλείσιμο
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – 28/05/2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης