Επιμένει ο Βελόπουλος για «τα χειρόγραφα του Χριστού»: Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει

belopoulos-ant1

«Είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας» η απάντησή του σε δημοσιογράφο της «Αυγής» για όσα γράφονται στο Twitter

Αμετακίνητος στο επιχείρημά του ότι τα «χειρόγραφα του Χριστού» υπάρχουν στη Μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης.

«Το γεγονός ότι υπάρχουν δεν το παίρνω πίσω ως ιστορικός. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει» επέμεινε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξέφρασε την άποψη αυτή στην παρατήρηση δημοσιογράφου της Αυγής σε εκπομπή του ΑΝΤ1 για όσα γράφουν στο Twitter για το πρόσωπό του σχετικά με τα «χειρόγραφα του Χριστού».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βελόπουλος: Τι δουλειά κάνετε; Τι πτυχίο έχετε;
Δημοσιογράφος: Ναυπηγός
Βελόπουλος: Εγώ είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας. Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ

«Ο οποιοσδήποτε τρολάκιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει. Στην τελική αν δεν υπήρχαν τα χειρόγραφα από το Άγιο Όρος και το Βατικανό δεν θα υπήρχε η ελληνική γραμματεία» συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος σχετικά με όσα έχει κατά καιρούς υποστηρίξει.

Όσον αφορά, δε, την επίδοση του κόμματός του στις ευρωεκλογές της Κυριακής την απέδωσε στο ότι «δούλεψα 3 χρόνια την ιστορία κόμματος-κινήματος. Πήγαμε πόρτα-πόρτα. Το πρόβλημα είναι ότι το πολιτικό σύστημα είναι μακριά από τους πολίτες».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – 28/05/2019

ΣΧΟΛΙΑ (64)

Νικ

Κάποιοι ενοχλήθηκαν, ας πιούνε λίγο ζουμάκι απο τα βότανα του Βελόπουλου μπάς και ηρεμήσουν. Είναι εργοδότης, αυτοί που γράφουν είναι υπάλληλοι.

makedon

Για έναν άθεο ή αγνωστικιστή, θα φαινόταν πιο αποδεκτό να υπάρχουν οι (αμφισβητούμενης προέλευσης) επιστολές του Χριστού, παρά να έχουν γραφτεί τα Ευαγγέλια υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος. Πάντα παίζει ρόλο η οπτική γωνία. Η επίσημη Εκκλησία δεν δέχεται τη γνησιότητα των Επιστολών, και το θέμα πρέπει να λήξει εδώ. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα Πίστης και Θρησκείας. Πάντως το θέμα με το Βελόπουλο, είναι το προφίλ του κόμματος του. Είναι προσωποκεντρικό, και δεν γνωρίζουμε τίποτε σχεδόν για την ποιότητα και το ήθος των στελεχών του, που ενδέχεται να καταλάβουν έδρες στο Κοινοβούλιο. Μία έδρα στην Ευρωβουλή δεν είναι κακό, γιατί ο Βελόπουλος έχει γνώσεις και ιδέες και μπορεί και να βοηθήσει (Πρώτος μιλούσε για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, πρώτος εισήγαγε την έννοια της γεωπολιτικής ανάλυσης στις καθημερινές πολιτικές εκπομπές, πρώτος έκατσε και αποτύπωσε εκτεταμένο πολιτικό πρόγραμμα, το οποίο εν μερει το έχει αντιγράψει η ΝΔ). Με την Εθνική Βουλή είναι το πρόβλημα, όπου δεν πρέπει να επαναληφθούν φαινόμενα γυρολόγων και πολιτικά αστοιχείωτων βουλευτών, όπως συνέβει με την Ένωση Κεντρώων ή τους ΑΝΕΛ και τόσα άλλα μικρά κόμματα. Εκεί θέλει προσοχή και σκέψη για όποιον ψηφίσει Ελληνική Λύση.

ωραία τάπα στο συριζοάπλυτο

κι ας μην τον εκτιμώ το βελόπουλο

Αντί λαμογιο

Το παράξενο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι το ότι πολλοί πιστεύουν σε θαυματουργά κάστανα, παντόφλες, εσώρουχα, ζώνες, ματιασματα, εξορκισμούς, εικόνες αλλά Μάρθα βουρτση που πάνε τα δάκρυα βροχή, και δεν πιστεύουν το φουκαρά τον βελοπουλο με τα αυτόγραφα του J.C, εκεί πόνταρε το παλικάρι, αν όμως τα λάνσαρε κανένας παπάς η ιστορία θα είχε άλλο τέλος,με πολλά μηδενικά από πίσω να σέρνονται.

οι πολιτικοι του Κυριου

Ο Κυριακος και ο Κουλης.

4.000.000 ψηφοφόροι πιστεύουν σε θαύματα

Μπήκε στη βουλή ο Βελόπουλος , αλλά όχι ο Τζήμερος . ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΧΑ , κλπ , πιστεύουν σε θαύματα πολύ πιο απίστευτα από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία : - Ένα κράτος που επί 45 συναπτά έτη έχει μόνο ελλειμματικούς προϋπολογισμούς , και χρεή για 250 χρόνια , θα τους τρέφει λεει στα γεράματα . - Άγνωστοι και άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι , από όλες τις φάρες της γης , θα τους πληρώνουν , λέει, τα νοσοκομεία και όλος ο πλανήτης θα νοσηλεύεται δωρεάν . - Κάποια απίθανα κορόιδα όσοι βγάζουν 20.000 ευρώ και άνω το έτος , θα δίνουν λέει το 80% των εσόδων τους , για να μασάνε επιδόματα , αντί να φύγουν τρέχοντας για Βουλγαρία . Μπροστά στην μοναδική επικρατούσα θρησκεία της Μεταπολίτευσης , τον ΚΡΑΤΙΣΜΟ δηλαδή, όλες οι άλλες είναι γατάκια . Η Πείνα έρχεται πάντως , γιατί ο κρατισμός εκεί καταλήγει πάντα .

Αμβροσιος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος νιώθει δέος ,γιατί είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατέχει ιδιόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού και τις πουλάει μέσω της εκπομπής του........ Τι Ιδανικά και Αξιες μπορεί να έχει αυτός ο Βελοπουλος , που έπραξε την προδοσια ψηφίζοντας τo ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;; Πόσο λοβοτομημένος πρέπει να είναι αυτός που θα του εμπιστευθεί την ψήφο του???... πόσο???...........

¨Ελεος ρε Βελόπουλε , έλεος

Κατά τα άλλα τα ίδια ισχύουν σε όλες τις θρησκείες . Ούτε ο Δίας γινόταν ταύρος και βροχή , κανονικό σεξ έκανε , όυτε γέννησε μια παρθένα , ούτε ο Θεός μίλησε στον Μωυσή μέσα από καιόμενη βάτο , ούτε ο Μωάμεθ ανέβηκε στον ουρανό με μια ατελείωτη σκάλα , ούτε ο Δαλάι Λάμα έχει μετενσαρκωθεί 47 φορές , ούτε οι άνθρωποι επανέρχονται ως γελάδες ή κατσίκια , κλπ. ΑΛΛΑ υπάρχουν ορισμένα αναμφισβήτα γεγονότα 1. Μόνο οι ένθεοι πληθυσμοί και έθνη αναπαράγονται 2. ¨Ηδη οι Ρωμαίοι είχαν αντιληφθεί την σημασία της πίστης , ήταν τα πατρώα ήθη , το Mos Maiorum 3. Και βασικότερο , οι μπολσεβίκοι έκαψαν όλες τις κάρες αγίων , αλλά η πολιτική αυτή σταμάτησε το 1924 , όταν πέθανε ο Άγιος Λενιν . Αμέσως ταριχεύθηκε η κάρα του Αγίου Ουλιάνωφ και εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα , που συνεχίζεται ακόμα . Δηλαδή , ο άνθρωπος χρειάζεται την θρησκεία και όταν την καταργήσει καταντάει να προσκυνά την τίμια κάρα του Αγίου Λένιν 4. Το λεγόμενο κοινωνικό κράτος είναι ακόμη πιο απίθανο μαθηματικά κι από τον πολλαπλασιασμό των ψαριών και των άρτων που τάισαν 10.000 άτομα και ακόμη πιο αστήρικτο μαθηματικά . - - - Δεκτές όλες οι αντιρρήσεις λοιπόν , αλλά όχι από Αριστερούς που ακόμα λατρεύουν την κάρα του Αγίου Λένιν , ούτε από ''κεντρώους'' που πιστεύουν ότι νίκησαν την ...αριθμητική μέσω κάποιου Άη Βασίλη ονόματι ''κράτος'' και θα τους τρέφει κάποιος άγνωστος στα γεράματά τους . Μπροστά σε αυτούς , τα θύματα της κηραλοιφής είναι τέρατα ευφυΐας .

Αντί λαμογιο

Τέλεια ανάρτηση !!!!!!!!!!!!

Zagklos

Μακρόθεν ο αισχρότερος και γελοίος απατεώνας, ο τσίπρας μπροστά του φαντάζει αγνό παιδαριο! Για να γράψει κάποιος κάτι, πρέπει να έχει γεννηθή! πράμα που δεν υσχιει με τον jushua , ούτε με την ντεμέκ μάνα του μαριάμ!

ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...

...να ψηφίσετε τον εβραιομασόνο Μητσοτάκη και την μαφιόζικη οικογενειοκρατία τους ή τον ΕΛΛΗΝΑ Βελόπουλο. Το μοιραίο λάθος να δώσετε ψήφο σε λάθος άνθρωπο θα βρεθεί μια μέρα μπροστά σας

Αμβροσιος

Ο ανθρωπος αυτος ο Κ.Βελοπουλος που είναι πραγματικό ταλέντο στις κωλοτούμπες και η οποία μετά από μία γόνιμη πολιτική θητεία στο ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ. και την Ν.Δ. κατέληξε να ηγείται ενός κόμματος επιδιώκοντας την λύση των προβλημάτων της Πατρίδας μας με την βοήθεια της Παναγιάς, των μοναχών του Όρους, αλλά προπαντός με την δική μας ανέχεια, απερισκεψία και ελαφρότητα.

ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ή να καταλάβεις ότι και ο Χριστός που τόσο διαφημίζει ο Βελόπουλος(ο οποίος είναι και μνημονιάκιας και φούλ ανθέλληνας καταβάθος) και που πιστεύουν οι Έλληνες τα τελευταία 2000 χρόνια ήταν Εβραίος οπότε μία "εβραική" κυβέρνηση είναι χάρη Κυρίου ή να σου πω πώς έβγαλα βίζα για Καναδά και να έρθεις μαζί μου.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης