Εκλογές 2023 - Αχτσιόγλου: Εκτός πλαισίου κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του Τσίπρα

Εκλογές 2023 - Αχτσιόγλου: Εκτός πλαισίου κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του Τσίπρα

Εκλογές 2023: Μπροστά μας έχουμε νέες κάλπες σε ελάχιστο χρόνο, πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα, τόνισε

efi-axtsioglou
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό. Έχει αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε συζήτηση που επιχειρεί αυτό να το αμφισβητήσει είναι άκυρη και εκτός πλαισίου» ξεκαθάρισε μιλώντας «Στο Κόκκινο» η βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

«Αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με ενωτικότητα, η Αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη», υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου, επαναλαμβάνοντας ότι «μπροστά μας έχουμε νέες κάλπες σε ελάχιστο χρόνο». «Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω την βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διακυβέρνηση της χώρας, η ίδια απάντησε θετικά: «Φυσικά ζητάμε τη διακυβέρνηση, ζητάμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε ότι ο συσχετισμός είναι αρνητικός» υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Σε σχέση με δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συζητήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, η Έφη Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι «επιδεικνύουμε έντονο αυτοσχεδιαστικό οίστρο». «Το κάναμε και πριν τις εκλογές και δημιούργησε πρόβλημα», είπε.

Σε σχέση με την εαρινή έκθεση της Κομισιόν και την κυβερνητική πολιτική, αφενός διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι εφαρμόσιμο εντός του δημοσιονομικού πλαισίου της Ευρωζώνης, ενώ πρόσθεσε με έμφαση ότι αυτό που έγινε σαφές χθες από την δήλωση του Άκη Σκέρτσου, είναι ότι αν Νέα Δημοκρατία παραμείνει κυβέρνηση, «δεν θα ξεπαγώσουν τριετίες». «Αυτό σημαίνει ότι πολλοί εργαζόμενοι θα μείνουν με καθηλωμένες αποδοχές, γιατί είναι πολλοί εκείνοι που δεν αμείβονται με τον κατώτατο μισθό» εξήγησε καταληκτικά η Έφη Αχτσιόγλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε όλα τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη Βουλή - Φωτογραφίες

Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έλεγα για να δίνω ελπίδες - Δείτε βίντεο

Έξι χρόνια το FBI «έψαχνε» τον Μπογονικολό - Γιατί τον συνέλαβαν στο Παρίσι και όχι στην Αθήνα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης