Εκλογές 2023, Αλέξης Χαρίτσης: «Απαιτείται μεγάλη σοβαρότητα» το σχόλιο για τη δήλωση Παπαδημούλη και το «πυρ ομαδόν» που ακολούθησε

Εκλογές 2023, Αλέξης Χαρίτσης: «Απαιτείται μεγάλη σοβαρότητα» το σχόλιο για τη δήλωση Παπαδημούλη και το «πυρ ομαδόν» που ακολούθησε

Εκλογές 2023: «Όλα τα ζητήματα βεβαίως θα συζητηθούν» η απάντηση του Αλέξη Χαρίτση στο ερώτημα αν είναι ταμπού το θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ

alexis-xaritsis
Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τη δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη που τον έχρισε «βοηθό» του Αλέξη Τσίπρα μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως η Ρένα Δούρου και ο Νίκος Παππάς, προχώρησε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Κληθείς στην ΕΡΤ να σχολιάσει τόσο τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα οσα ακούστηκαν για «ανοησίες» και «αηδιαστική δήλωση» ο κ. Χαρίτσης αφού είπε ότι «δεν συνηθίζω να σχολίαζω δηλώσεις άλλων και δη συντρόφων αγαπητών», στη συνέχεια συμπλήρωσε «βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, απαιτείται απο όλους μια πολύ μεγάλη σοβαρότητα».

«Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς και καμία και θα τη δώσουμε ενωμένοι όλοι μαζί. Αυτό που έχει σήμερα σημασία είναι να δώσουμε τη μάχη ενωμένοι για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε ο κ. Χαρίτσης.

Δείτε το απόσπασμα στο 6:33 του βίντεο που ακολουθεί

O Αλέξης Χαρίτσης στην ΕΡΤ | 24/05/2023 | ΕΡΤ


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για τη δήλωση Ξανθού και το θέμα ηγεσίας που έθεσε ο πρώην υπουργός Υγείας και απάντησε ότι «ο Ανδρέας Ξανθός μίλησε για ζητήματα στρατηγικής και ταυτότητας» ενώ σε νέα ερώτηση αν το θέμα ηγεσίας είναι ταμπού, είπε ότι «όλα τα ζητήματα βεβαίως θα συζητηθούν, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για τα λάθη και την ανάληψη ευθύνης».

Ειδήσεις σήμερα:

Τίνα Τέρνερ: Από τη συζυγική κακοποίηση, τον εθισμό στις ουσίες και την βαριά κατάθλιψη στην κατάκτηση της ευτυχίας

Εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας» είπαν οι Δανοί που άφησαν το ενός έτους παιδί στο αυτοκίνητο στη Ζάκυνθο

Η ιστορία του «παλατιού» της Ηρώδου Αττικού: Το ρετιρέ του Φιξ που έχτισε ο Τάκης Ζενέτος

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης