Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ: Αν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα του exit poll, αυξάνουμε τα ποσοστά μας κατά 40%

Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ: Αν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα του exit poll, αυξάνουμε τα ποσοστά μας κατά 40%

«Ο Τσίπρας αποδείχτηκε χρυσός χορηγός της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη

androulakis_mk
Ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ σκόρπισαν τα αποτελέσματα του exit poll, με κύκλους της Χαριλάου Τρικούπη να αναφέρουν πως, αν αυτά επιβεβαιωθούν, τότε το κόμμα θα αυξήσει τα ποσοστά του κατά 40%.

«Εφόσον επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα του exit poll, το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τα ποσοστά του κατα 40% και ενισχύει τις δυνάμεις του. Κεντρική στόχευση του κόμματος είναι να επιστρεψει ως πρωταγωνιστικός πόλος, κάτι και εξυπηρετείται από τα ποσοστά αυτά» αναφέρουν από την Χαριλάου Τρικούπη και προσθέτουν: «Αν επιβεβαιωθούν τα χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, το κάλεσμα προς τους προοδευτικούς πολίτες θα είναι ευθύ. Χρειάζεται προοδευτική ενλλακτική που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προσωποποιήσει. Ο Τσίπρας αποδείχτηκε χρυσός χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, όλα πέρασαν και δεν ακούμπησαν επειδή ήταν αυτός αντίπαλος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-css30qlwss69)

Το κοινό exit poll που συμφώνησαν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί δείχνει ότι το προβάδισμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φτάσει τις 11 ποσοστιαίες μονάδες στις εκλογές.

Σύμφωνα με το κοινό exit poll, η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να λάβει από 36% έως 40%. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από 25% μέχρι 29% που με τα δεδομένα αυτής της ώρας φαίνεται να είναι το μέγιστο ποσοστό για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής με ποσοστά σε ένα εύρος από το 9,5% μέχρι το 12,5%. Το ΚΚΕ αναμένεται να συγκεντρώσει ποσοστά από 6% μέχρι 8%. Η Ελληνική Λύση καταγράφεται σε ποσοστά 3,5% έως 5,5%.

Θρίλερ αναμένεται τις επόμενες ώρες για το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη και την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Το ΜεΡΑ25 καταλαμβάνει 2,5% έως 4,5% του εκλογικού σώματος και αναμένεται να μπει - έστω και οριακά - στη Βουλή. Μεγάλη νύχτα προβλέπεται για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου που φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό από 2,2% έως 4,2% και μέση τιμή το 3,2% που βάζει στη Βουλή την Πλεύση Ελευθερίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Exit Poll: Θρίαμβος Μητσοτάκη με 11 μονάδες διαφορά

Τι λένε στην Τουρκία για τις εκλογές στην Ελλάδα, πώς ψήφισαν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης

Εκλογές 2023 - Ευτράπελα και απρόοπτα της κάλπης - Ο αγρότης με το άλογο, ο σκύλος και οι νεόνυμφοι (βίντεο και φωτογραφίες)

-------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης