Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τoν ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τoν ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του

«Δεν προέρχεται από τον χώρο μας, αλλά δεν μάσησε τα λόγια του» τόνισε ο πρωθυπουργός

mitsotakis-savvopoulos-m
Τη δική του απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την ομιλία του στην Καστοριά, για τις επιθέσεις στον Διονύση Σαββόπουλο.

«Δέχθηκε επιθέσεις επειδή τόλμησε να κάνει μια πολιτική δήλωση για την αυτοδυναμία της ΝΔ. Λοιδωρήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τoν ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του. Ντροπή, ντροπή, ντροπή» είπε ειδικότερα ο πρωθυπουργός.

«Ο Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, έκανε μια πολιτική δήλωση. Δεν προέρχεται από τον χώρο μας, δεν μάσησε τα λόγια του και είπε απλά την άποψή του» συμπλήρωσε ο κ.Μητσοτάκης.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής: 

Θέλω, όμως, να καταδείξω κάτι το οποίο μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση και δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, έκανε μία πολιτική δήλωση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν προέρχεται από τον δικό μας χώρο, δεν «μάσησε ποτέ τα λόγια του». Άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε απέναντι στη Χούντα, με αντιδικτατορικές περγαμηνές, και είπε την άποψή του. Η άποψή του ήταν ότι η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυτή μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία.

Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τα troll τους. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Είναι το μόνο το οποίο μπορώ να πω για ένα κόμμα που όταν άλλοι καλλιτέχνες εκφράζουν την άποψή τους υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλοί αλλά όταν οποιοσδήποτε άλλος λέει «ξέρετε ρε παιδιά, το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει μόνο στην Αριστερά, υπάρχουν και άλλες παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα, εδώ, σε αυτόν τον τόπο, και που μπορεί σε αυτή τη συγκυρία να είναι καλύτερες για το μέλλον της πατρίδας μας», έρχονται τώρα όλοι αυτοί και τους στοχοποιούν και τους λοιδορούν.

Η ανακοίνωση της ΝΔ και το χρονικό της επίθεσης

Λίγο μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, με την οποία χαρακτήρισε τον τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο, «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου», όπως και «διεφθαρμένο, επαρχιώτη, εγωπαθή και χαλασμένο», η ΝΔ απαντά με ανακοίνωσή της.

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της κυβέρνησης. 

«Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση» σημειώνεται δε.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του.

Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο Facebook, ο Πολάκης χαρακτήρισε τον τραγουδοποιό «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου», προσθέτοντας πως «είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος».

«Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε ο έξαλλος Παύλος Πολάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Κοσμάς: Ο πατέρας που σκότωσε με τσεκούρι τον σχιζοφρενή γιο του για να λυτρώσει την οικογένειά του

Φωτογραφία: Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Οι 25 ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων: Απέραντες αμμουδιές και καταπράσινα νερά

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης