ΝΔ για επιθέσεις σε εκλογικά περίπτερα: Οι θρασύδειλοι δεν πτοούν και δεν φοβίζουν κανέναν

ΝΔ για επιθέσεις σε εκλογικά περίπτερα: Οι θρασύδειλοι δεν πτοούν και δεν φοβίζουν κανέναν

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

nd-ktirio
Στο μπαράζ επιθέσεων που πραγματοποιήθηκε σε διάφορα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται η ανακοίνωση που εξέδωσε το κυβερνών κόμμα τονίζοντας πως «δεν πτοούν και δεν φοβίζουν κανέναν» ενώ κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να τις καταδικάσουν.

«Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Μόνο το τελευταίο 48ωρο, θρασύδειλοι τραμπούκοι έσπασαν ένα εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Ηλιούπολη, έβαψαν δύο εκλογικά περίπτερα του κόμματος, στο Θησείο και στα Πετράλωνα, ενώ προκάλεσαν φθορές και έριξαν μπογιές στο εκλογικό περίπτερο του Ηρακλείου.

Κανέναν δεν φοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο. Καλούμε, εκ νέου, όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στη Νέα Δημοκρατία».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα social της ντροπής: 10.000 χρήστες στο Discord με βίντεο και φωτογραφίες ανυποψίαστων Ελληνίδων

Εκλογές στην Τουρκία - Πόσο... εφτάψυχος είναι ο Ερντογάν; Θρίλερ με την υγεία του, γυρίζει υπέρ Κιλιτσντάρογλου το εκλογικό τοπίο

First Republic Bank: Πώς οδηγήθηκε στην κατάρρευση - «Γιγαντώθηκε» η JP Morgan μετά την εξαγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης