Εκλογές 2023: Επιβάλλεται η «κυβέρνηση ηττημένων» λέει ο Γεροτζιάφας - ΝΔ: Σαφείς πλέον οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Εκλογές 2023: Επιβάλλεται η «κυβέρνηση ηττημένων» λέει ο Γεροτζιάφας - ΝΔ: Σαφείς πλέον οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Το βράδυ των εκλογών θα προκύψει η αδήριτη ανάγκη επανασύστασης του κράτους ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

gerotziafas
Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης των ηττημένων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs7p008wql9d)


Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε αρχικά πως «είναι υποχρεωτικό να σχηματιστεί κυβέρνηση την 21η Μαϊου για λόγους σταθερότητας και πολιτικής ηγεμονίας μιας συνολικής αντίληψης που αντιτίθεται στην νεοφιλελεύθερη γραμμή της κυβέρνησης, στον νεοφιλελευθερισμό της δεξιάς» για να προσθέσει στην συνέχεια πως ο σχηματισμός συγκυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜεΡΑ25 – εφόσον βγαίνουν οι αριθμοί – «επιβάλλεται. Επιβάλλεται γιατί έχουμε μια πολιτική γραμμή που είναι η σοσιαλδημοκρατική γραμμή. Που υποστηρίζει την ανασύσταση και θωράκιση του κράτους πρόνοιας».

Στο ερώτημα δε αν προβληματίζεται από τις θέσεις του κόμματος Βαρουφάκη που επαναφέρει τις οδυνηρές εμπειρίες με το κλείσιμο των τραπεζών το 2015 είπε «εμένα αυτά μου θυμίζουν κοκορομαχίες πριν από τις φοιτητικές εκλογές. Το βράδυ των εκλογών θα προκύψει η αδήριτη ανάγκη επανασύστασης του κράτους».

ΝΔ: Οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση : «Μετά τον κ. Δραγασάκη, τον κ. Τσακαλώτο, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Χατζησωκράτη, σήμερα ήταν η σειρά του κ. Γεροτζιάφα να μιλήσει για κυβέρνηση ηττημένων, λέγοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση ηττημένων επιβάλλεται αν βγαίνουν οι αριθμοί! Οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς! Θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο κυβέρνηση ηττημένων, αν μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου «βγαίνουν τα κουκιά», ό,τι και να λέει σήμερα για «ξεκάρφωμα ο κ. Τσίπρας»


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Εμφιετζόγλου, Μπογδάνου - Υπό εξέταση το κόμμα Κανελλόπουλου

Εκλογές 2023: Οι «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ», το «Social» και το «Λευκό» - Τα πιο... περίεργα κόμματα που ζητούν την ψήφο μας

Φρίκη σε Βύρωνα και Καισαριανή - Βάζει το πίτμπουλ του να σκοτώνει γατάκια και τα πετάει στα σκουπίδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης