Εκλογές 2023: Το σχέδιο και οι προσπάθειες Κανελλόπουλου να κατέβει στις εκλογές... χωρίς τον Κασιδιάρη

Εκλογές 2023: Το σχέδιο και οι προσπάθειες Κανελλόπουλου να κατέβει στις εκλογές... χωρίς τον Κασιδιάρη

Φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον συνασπισμό Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου και με τους Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου

kanellopoylos_kasidiaris
Συνεργασίες και συνέργειες με κόμματα, κομματίδια, κινήματα και ανέστιες προσωπικότητες που κινούνται στο ακραίο φάσμα της δεξιάς αναζητεί ο πρώην αντεισαγγελέας Τάσος Κανελλόπουλος μετά την πολιτική παλινδρόμηση που είχε με το κόμμα του πρωτόδικα καταδικασμένου για εγκληματική συμμορία Ηλία Κασιδιάρη.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Κανελλόπουλος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον συνασπισμό Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου και με τους Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου.

Την ίδια στιγμή πηγές από το περιβάλλον του πρώην αντεισαγγελέα διαψεύδουν ότι ο ίδιος έχει έρθει σε ρήξη με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κανελλόπουλος είχε θέσει σε αναστολή λειτουργίας το «ΕΑΝ» προκειμένου να μπει «μπροστινός» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το θεσμικό ανάχωμα που όρθωσε η κυβέρνηση κατά των εγκληματικών συμμοριών που επιχειρούν να εισέλθουν στην Βουλή παριστάνοντας τα πολιτικά κόμματα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχέδιο εγκαταλείφθηκε. Ο κ. Κανελλόπουλος έθεσε ξανά σε λειτουργία το «ΕΑΝ» με την φιλοδοξία να λειτουργήσει ως «κέλυφος» εντός του οποίου θα κρυφτεί το κόμμα Κασιδιάρη, χωρίς όμως να εμφανίζεται στις τάξεις του ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Η εκεχειρία στο Σουδάν ανοίγει το «παράθυρο» για επαναπατρισμό και άλλων Ελλήνων εγκλωβισμένων

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια

«Κλειδώνουν» οι επιλογές Μητσοτάκη για το Επικρατείας - Η ΝΔ κάνει rebound μετά τα Τέμπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης